301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Şubat 2019 - Pazartesi 14:50 Bu haber 904 kez okundu
 
“Tek Vücut Olarak Hedefimize Ulaşırız”
Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman, ittifak paydaşları ile bir araya geldiği kahvaltı programında hedeflerine tek vücut olarak ulaşabileceklerini söyledi.
SARAY Haberi


Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman, ittifak paydaşları ile bir araya geldiği kahvaltı programında hedeflerine tek vücut olarak ulaşabileceklerini söyledi.

MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP İlçe Başkanı Lütfü Mercan, Ak Parti ve MHP belediye meclis üyeleri yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticilerin katılımıyla Pazar günü Onur Restoran’da kahvaltı programı düzenlendi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Saray SKM Başkanı Mehmet Yüksel, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Merhum Başbakan Necmettin Erbakan, Merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yolunda olduklarını söyledi. Yüksel sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bu yola çıkarken, o kadar çok insanın tesirinde kaldık ki bunlardan bir tanesi rahmetli Turgut Özal. Rahmetli ‘devlet millet için değildir, millet devlet içindir’ sözüyle göğsümüzde yer edindi. Daha sonra şuan da cumhurbaşkanımız biliyorsunuz ‘Biz sessiz yığınların sesi olmaya geldik’ biz bu davanın devamındayız. Ve rahmetli Erbakan hocamız ‘bir çiçekle bahar olmaz ama bahar da çiçeksiz olmaz’ demiş. Bu sevdaya gönül koymuşuyuz. Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi; ‘ Toprak altında dik durmak için bu hayatta ayakta dimdik durmak lazım’ düsturunun devamıyız.  Ve her şeyden öte ‘gençler bir savaş içerisindeyiz. Bu savaşımız cehaletle, ihanetle bilgisizlikledir. Ve siz hepiniz Türk Bayrağısınız bu bayrağı yere indirmeyin lekeletmeyin, kirletmeyin diyen’ başbuğun devamıyız. İşte bu duyguları, bu görüntüyü size verecek olan kıymetli belediye başkan adayımız dava arkadaşımız hepimizin dostu sayın Özkan Yaman”

“BU DAVAYA GÖNÜL VEREREK BİZLERE DESTEK OLMANIZI İSTİYORUM”

Selamlama ile sözlerine başlayan Başkan Adayı Özkan Yaman gördüğü tablo karşısında duyduğu mutluluğu dile getirerek siyasi bir konuşma yerine bir aile konuşması yapmak istediğini belirtti. Yaman, Ak Parti ve MHP Genel Başkanların kararı ile Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Bugünkü konuşmamı fazla siyasiden yana bugün burada gördüğüm tabloyla bir aile konuşması yapmak istiyorum. İki genel başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli beyefendinin bizleri onore ederek bizleri Saray’da belediye başkan adayı çıkarmasıyla bu kutlu göreve hem ilçe başkanımız hem il başkanımızın onayları doğrultusunda bismillah diyerek hayırlısı ile başladık. Verilen süreden itibaren çoğu kişi her yapılan faaliyetleri sosyal medyadan takip ediyorlar ama ben şu 17-18 günlük süreçte olabildiğince naif olmaya kendince olmaya elimden geldiği kadar mahalleleri sürekli dolaşıyorum. Pek paylaşım yapmadan kendi içimizde beraberliğimizi birlikteliğimizi koruyarak bu iki üç haftalık dönemi hazırlık aşamasında yavaş yavaş toparlamaya çalıştık.”

Yaman konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bana verilen adaylık neticesinde rahmetli Başbuğ’un çok önemli bir sözünü şurada dile getirmek istiyorum. Arkadaşlarına hitaben söylediği bir söz; ‘Emanet olunan davayı kucakladım. Hiç arkama bakmadan tereddütsüz hiçbir şeye aldırmadan yürüyorum’ Cumhur İttifakı kapsamında hem Ak Partili hem de Milliyetçi Hareket Partili tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte bu kutlu yolda yürümek istediğimiz ve tek gayemiz artık Saray’da kazanmak olduğunun bilinciyle inşallah hep birlikte bu güzel yolda beraberce adım adım ilerlemek istiyoruz. Acelemiz yok adım adım ilerleyerek bu sonuca ilerleyeceğiz. Bu sadece benimle alakalı değil, hepimizin bir yerde durmasıyla hepimizin tek yürek olmasıyla tek vücut olmasıyla gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu yolda hepinizden olabildiğince özverili hepinizden vaktinizi ayırarak eşinizle dostunuzla bu dava uğruna hepimiz el birliği ile gayret ederek bu davaya gönül vererek bizlere destek olmanızı istiyorum.

Biz bu haftadan itibaren çalışmalara başlıyoruz hem seçim bürolarımızla hem de genel merkez nezdinde yapılacak hazırlıklarla bu organizasyondan sonra bismillah deyip yolumuza yürümeye devam edeceğiz. Hepinize güveniyorum hep birlikte tek vücut olup u işi başaracağımıza inanıyorum.

Bazıları diyor ki başkanım belediyeyi almak için ne kadar bir inancın var diye sorduklarında hep şu aklıma geliyor; ‘bir köyde 7-70’e herkes yağmur duasına çıkıyor. Hepsi yağmur duasının yapılacağı yere adım adım ilerlerken, en arkada ufak bir çocuk elinde şemsiyesi ile koşturarak yağmur duasının yapılacağı yere gidiyor.’ İşte ben bu soruyu soran arkadaşlara şunu söylüyorum o yağmur duasına giden çocuğun içindeki inanç gibi benim de elimde şemsiye bu yolda hedefime doğru adım adım ilerliyorum.”

“DEVLETİN HALKA AÇILAN KAPISIDIR BELEDİYELER”

Özkan Yaman’ın konuşmasının ardından söz alan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ise yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak ittifaka inanan tüm vatandaşlarla Özkan Yaman’ı belediye başkanı olarak göreceklerini belirtti. Yücel konuşmasında şunları söyledi;  “Malumunuz önümüzde çok değerli bir seçim var. Yerel yönetimler seçimi bir genel seçim kadar önemlidir. Hükümetimizin devletimizin halka açılan kapısıdır belediyeler. Devletimizin halkımıza güler yüzünü gösterdiği kapıdır belediyeler. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler hem Sarayımız hem Tekirdağ’ımız hem de ülkemiz açısından çok önemli. Bu önemi kavrayan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu önemi tüm vatandaşlarımızın da kavramasını sağlayan liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin oluşturmuş oldukları Cumhur İttifakı gerçekten çok önemlidir.

Cumhur İttifakının başarılı olacağını sizler de görüyoruz. İnşallah Saray’da cumhur ittifakına inanan tüm vatandaşlarımızla beraber sayın Özkan Yaman’ı belediye başkanımız olarak göreceğiz.”

“BU İTTİFAK DOĞU’DA ASKERİMİZE KURŞUN SIKANLARA KARŞIDIR”

Son olarak ise MHP Tekirdağ 27. Milletvekili adayı Zehra Çalışkan konuştu. Çalışkan şu ifadeleri kullandı; “Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nde 6. Sıra milletvekili adayı olmuştum. Saray’ımızı gezdim halkımızla konuştum çok güzel bir ilçe inşallah Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yeni Kapı Ruhu ile oluşturmuş olduğu Cumhur İttifakı’nın çatı adayı bizi çok güzel temsil edecek bizde çatı adayımız için çalışıp ona kazandıracağız. Bizim yaptığımız ittifak doğuda askerimize kurşun sıkanlara karşıdır, bizim yaptığımız ittifak Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet var olması için yapılan bir ittifaktır. Bizde sonuna kadar hem cumhurbaşkanımızın hem de genel başkanımızın arkasında durarak bu yolda yürüyeceğiz Allah’ta bizi muvaffak edecek inşallah.”

DAVETE RAĞMEN KATILMADI

Kahvaltı programında Ak Partili bir çok eski yeni siyasetçinin olmasına rağmen Saray İlçe Başkanı Samet Derviş’in programa katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Konu hakkında ittifak adayı Özkan Yaman’a Derviş’in davet edilip edilmediği hakkında ki sorumuzu yöneltirken, Yaman, Samet Derviş’i aradığını kahvaltı programına hem onu hem yönetimini davet ettiğini söyledi. Derviş’in neden programa katılmadığı bilinmezken, ittifak paydaşı Ak Parti’nin İlçe Başkanının programa katılmaması bazı çevrelerce hoş karşılanmadı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Tek, Vücut, Olarak, Hedefimize, Ulaşırız”,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 18.04.2024
Bugün
10 - 19
Cuma
10 - 14
Cumartesi
10 - 11
Tekirdağ

Güncelleme: 18.04.2024
İmsak
9 Şevval 1445
Sabah
04:46
Öğle
06:19
İkindi
13:14
Akşam
16:59
Yatsı
20:00
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı