301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Şubat 2024 - Pazartesi 14:58 Bu haber 473 kez okundu
 
Cumhur ittifakı aday tanıtım toplantısı düzenledi
Cumhur ittifakı aday tanıtım toplantısı düzenledi
SARAY Haberi


MHP Saray İlçe Başkan Yusuf Duman, parti teşkilatında bir toplantı düzenledi. MHP ve Ak Parti ilçe başkanları ortak bir basın açıklamasıyla Cumhur İttifakın Adayı Mümin Buluş’u kamuoyuna tanıtmak üzere bir araya geldiler.

 

Yapılan basın toplantısının açılış konuşmasını MHP İlçe Başkan Yusuf Duman Yaptı. Başkan Duman şöyle konuştu: “Kıymetli basın mensupları 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Cumhur ittifakı ilçemiz Saray’ı temsil edecek belediye başkan adayımız tanıtmak ve kamuoyu ile paylaşmak için gerçekleştirdiğimiz basın toplantısına hepiniz hoş geldiniz.

 Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Bilgi Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin  tensipleriyle  31 Mart 2024 mahalli idareler Genel seçimlerinde ilçemiz Saray’da cumhur ittifakı adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayı Sayın Mümin Buluş'un desteklenmesine karar verilmiştir.

Bu kutlu görevi bize layık gören sayın cumhurbaşkanımıza ve genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Saray İlçe Teşkilatı adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Saray İlçe Başkanı olarak Cumhuriyet ittifakı ortağımız Ak Parti Tekirdağ Saray İlçe Başkanlığı ile birlikte güzel ilçemiz Saray’ın hizmet belediyeciliği anlamında kaybedilen yılların telafi etmeye ve makus tarihini değiştirmeye hazırız. 

Ayırmadan, ayrıştırmadan bakarız değil, yaparız anlayışıyla tüm vatandaşlarımız ve Saray’ımız için canla başla çalışacağız. Doğru yönetecek, hak ettiği hizmeti alacak olan ilçemiz için omuz omuza mücadele edeceğiz. Bu kutlu yolda her zaman taşın altına elini koyan ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayan yol yürümekten onur ve gurur duyduğum dava arkadaşlarım ve yönetim kurulu üyelerimiz  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Saray ilçe başkanlığımıza sonsuz teşekkür ederim. Cumhur ittifakı çatısı altında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz AK Parti ilçe başkanımız Sayın Ertan İnanç değerli yönetim kurulu üyelerine Ak Parti İlçe Gençlik kollarına ve ilçe teşkilatlarımızın çok kıymetli değerli mensuplarına her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

Çıktığımız bu kutlu yolda hamdolsun alnımız pak başımız dik rabbim bizleri muvaffak eylesin vatanımız için milletimiz için ve şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.

 

Ardından Ak Parti Saray İlçe Başkanı Ertan İnanç söz aldı. Başkan İnanç sözlerine şöyle devam etti: “Bugün burada Cumhur ittifakı olarak Cumhur ittifakı belediye başkan adayımız için toplanmış bulunmaktayız. Bizler genel başkanlarımız kurucu genel başkanımız seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle Türkiye’mizin 922 ilçesinde alınan kararın neticesinde MHP'den çıkan belediye başkan adayımız Mümin Buluş’u Basın açıklaması vesilesi ile burada toplanmış bulunmaktayız. Ben siyasette görev istenmez verilir düsturuyla bugüne kadar hareket etmiş ve bugünden sonra da hareket edecek bir kardeşimiz olarak konuşuyorum. Biliyorsunuz geçtiğimiz Cumartesi günü yine Cumhur ittifakı ortağımız Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cüneyt Yüksel'e ilçemizde davul ve zurnalarla karşıladık ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Ardından siz değerli basın mensupları ile birlikte bir röportaj yapmak suretiyle yapılacak ve yapılması gereken projeleri Bizzat sizlere beyan ettik. Bunun akabinde kıymetli muhtarlarımızla demokrasinin temel taşı niteliğinde kıymetli muhtarlarımızla çok güzel bir istişare toplantısı gerçekleştirdik ve mahalle mahalle çalışmış olduğumuz derslerimizi muhtarların huzurunda her zaman emrine amade olduğumuz ve olacağımız muhtarlarımızın huzurunda beyan etmeye fırsatına nail olduk. Bizler öncelikle güzel ilçemiz Saray’ı ve tabii ki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni almak üzere canım Cumhur ittifakımızın feyzinden ve bereketinden öncelikle ilçemizi akabinde büyükşehrimize faydalanmak için canla başla çalışacağız yine söylüyorum. Siyasette görev istenmez verilir, düsturuyla hareket ettiğiniz sürece belki bugün belki yarın ama belki yarından da yakın görev alabilirsiniz. Bu netice inşallah Saray’ımıza büyükşehrimiz için hayırlara vesile olur diye Cenabı Allah'tan niyazda bulunuyor. Ve kıymetli basım mensuplarımızın nezdinde çok kıymetli Saraylı hemşirelerimi gönülden selamlıyorum sağ olun var olun” dedi.

Cumhur ittifakın Saray Belediye Başkan Adayı Mümin Buluş toplantıda cumhur ittifak adayı olduğundan onur duyduğunu ve seçildiği takdirde kısa da olsa yapacaklarını sıraladı. Başkan Adayı Buluş şöyle konuştu:

“Milliyetçi Hareket Parti’sinden Cumhur ittifakının Saray belediye başkan adayı olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Bizi destekleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu görevi şahsıma layık gören ve beni bu göreve onurlandıran Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanımız bilgi liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye İl Başkanımız Sayın Süleyman Fethi Şirinler ve il yönetim kuruluna ilçe başkanımıza Sayın Yusuf Duman'a yönetim kurulu üyelerine şükranlarımız sunuyorum. Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde sorunlarımıza çözüm bulmak ve geleceği birlikte şekillendirmek için önemli bir yola çıkıyoruz. Bu şehirde birlikte yazdığımız ve yazacağımız her hikaye benim için çok değerli olacaktır. Hep birlikte yeni hikayeler yazacağız. Çıktığımız bu yolda yaradanın  takdiri ve sizlerin desteğiyle başarıya ulaşacağına inanıyorum. Daha önce görevi aldım tüm makamlarda başarıyla hizmet ettik teveccüh göstermeniz durumunda yine aynı anlayışla vizyonla projeleri şehrimiz için el birliğiyle hayata geçireceğiz. Cumhur ittifakının gücü ile şehrimizi bu bölgenin güçlü ilçelerinden biri yapacağız. 2024 mahalli idareler seçimlerinin ülkemizde ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayırmadan, ayrıştırmadan Saray için canla başla çalışacağız.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçim projeleri                                                                                                     

1- Tüm mahallelerde gerekli tespitler yapılarak okul öncesi çocuk kreşleri kurulacak.                                                                            2 - Sağlık Bakanlığı gözetiminde yaş grubuna uygun ailelerin okul öncesi çocuk sütü projesi başlatılacak.                                          3 - Sokak hayvanlarına kesin çözüm para olası ile Barınaklar kurulacak gerekli bakım kısırlaştırma ve kontroller yapılacak.                4 - Tarihi balçık Panayırı 2004 yılı 24 yılı bu yıl itibariyle ağustos ayı sonu ve eylül ayı başında tekrar hayata geçirilecek.                    5 - Tüm mahalleleri kapsayacak şekilde Saray Gönüllüleri istişare kurulu oluşturarak 2 ayda bir yapılması planlanan toplantılar ile sarayımıza hep birlikte yöneteceğiz.                                                                                                                                                        6 - Çevre şehircilik ve iklim Bakanlığı desteğiyle Eko Turizm sarayımızda kazandırılacak.                                                                    7 - Her Mahalle muhtarlarına bir personel temin edilerek Saray mahalleleri ile birlikte büyüyecek.                                                        8 - Sosyal kültürel etkinlik alanlarına işlevsel hale getirilip sayıları artırılacak.                                                                                        9 - Bakıma muhtaç kimsesi olmayan ve ihtiyacı olan yaşlarımıza evde bakım hizmeti verilecek ve takip edilecek.                                10 - Kurulacak yoksun ve yaşlarının beslenme sorunu çözülecek.                                                                                                          11 - Mevcut pazar yerine Kapalı Pazar Yeri ve kapalı otopark yapılacak                                                                                                12 tüm yıl boyunca yaş sınır gözetmeksizin başta yabancı dil olmak üzere müzik spor ve ihtiyaç duyulması halinde diğer branşlarda belediye Etüt ve Eğitim Merkezleri kurulacak.                                                                                                                                         13 - Saray içerisinde trafik ve otopark sorunu çözülecek.

 MÜMİN BULUŞ KİMDİR

1966 Saray doğumlu evli ve iki kız çocuk babasıdır. İlk öğrenimini Çukuryurt İlkokulu'nda orta ve lise eğitimini saray’da tamamlamıştır. Askerlik görevini tamamladıktan sonra Çerkezköy OSB'de bulunan firmalarda 23 yıl çalışmış ve yöneticilik yapmıştır.  2014 tarihleri arasında Çukuryurt Köy Muhtarlığı yapmıştır.  2014-2019 tarihleri arasında Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediyesi meclis üyeliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır. 2019-2024 tarihleri arasındaysa Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Meclis Üyeliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütmüştür. İlçemiz de bulunan tarımsal amaçlı üretici birliklerini de yönetmiş yöneticilik yapmıştı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Cumhur, ittifakı, aday, tanıtım, toplantısı, düzenledi,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 27.04.2024
Bugün
11 - 18
Pazar
10 - 19
Pazartesi
12 - 17
Tekirdağ

Güncelleme: 27.04.2024
İmsak
17 Şevval 1445
Sabah
04:31
Öğle
06:08
İkindi
13:13
Akşam
17:01
Yatsı
20:08
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı