301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ocak 2017 - Salı 22:17 Bu haber 1320 kez okundu
 
Bay Çoban, Aklını Kendine Kullan!
Bay Çoban, Aklını Kendine Kullan!
SARAY Haberi


   Değerli okuyucularımız; Gazetemizde çalışan bir bayanın, ahlaki zafiyeti sebebiyle işten çıkarılması üzerine, bu bayanı aleyhimize kullanan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a, bu sütunlarda söyleyeceklerimiz var. O söyleyeceklerimizi, sizlerle ve kendisiyle paylaşmak istiyoruz.

 Bay Çoban,

“Çok akıllı isen aklını kendine kullan ve insanları kullanmaktan da vaz geç!...” Çıkarın  için, zavallı insanları kullanmakla bir yere varılamaz. Bay Çoban,  sen de bu kadın kadar zavallısın ya… Senin, ondan hiçbir farkın yok. Hatta fazlalığın bile var.

     Bay Çoban, Senin Şenay Çabuk’u düşündüğün yok. Sadece kadını bize karşı kullanarak, “Gazetemizi ve Tekin Sönmez’i nasıl itibarsızlaştıracağının” hesaplarının peşindesin. Ama, buna senin gücün yetmez Bay Çoban, Çünkü sen de bu kadın gibi bir zavallısın. Kadın bataklıktan çıkmaya çalışıyor sen ise,  “Tekin Sönmez’i ve gazetesini nasıl bitireceğim” hesaplarının peşindesin. Sen ki Bay Çoban, “Tekin Sönmez’e reklam vermeyin. İş vermeyin. Gazetesine abone olmayın.” diyecek kadar zavallı biri değil misin?.  Bense, sen ve senin gibi zavallılara, yalakalara ve dalkavuklara o zevki tattırmam ve tattırmayacağım.

               BAY ÇOBAN, BİRAZ AKLIN VARSA ONU DA İŞİNE KULLAN

      Bay Çoban, kendine yetmeyen akılla bir başkasını yönetmeye ve yönlendirmeye çalışma. Çok akıllı isen, 8 yıldan beri bölgenin saygın bir belediyeyi düşürdüğün durumun farkında mısın? Senin aklın kendine yetmiş olsaydı bugün belediye bu duruma düşmezdi.  Varsa biraz aklın bunu belediye için kullan, belediye için kullan ki, ileride eski bir belediye başkanı olarak anıl. Yani akıllı biri olarak anıl. İnsanları kullanmış biri olarak anılma.

     Ona, buna yardım edene kadar önce çalıştırdığın işçilerin hakkını ver. Maaşlarını gününde öde. Ondan sonra yardım adı altında menfaatı ve çıkarların için başkalarına yardım severliğini göster.

     BAY ÇOBAN, SEN BU KOLTUĞUN HAKKINI BİR TÜRLÜ VEREMEDİN GİTTİ

     Ey!... Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban; yaklaşık 8 yıllık bir Belediye Başkanı olarak bir türlü ne koltuğun hakkını, ne de adam gibi bir Belediye Başkanı olma özelliğini taşıyabildin.  Ve, Ey!..Çoban göreve geldiğin günden itibaren , başta ilçe örgütü olmak üzere, Belediye çalışanları ve halkla bir türlü iletişim kurmayı beceremedin.

      Bay Çoban; yaşamın boyunca ne siyasi hayatında, ne de Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğun süre zarfında, dik durmayı ve ilkeli ve de idealist bir dürüş sergileyemedin. Bu bahsettiklerimden, düzgün bir duruş sergilemiş olsaydın,  bugün bunlar hakkınızda konuşulmazdı, yazılmazdı ve çizilmezdi. 

        BAY ÇOBAN, BAŞKALARINI YÖNLENDİRME, ÖNCE KENDİNİ YÖNET!..

       Bay Çoban, insanın bir tarafı yönlendirici, öbür tarafı doğru-yanlış demeden yönlenen  biri olması gerekmez.

      İnsanların sizi, kendi çıkarları için kullandığı doğru mudur? Doğrudur! Bunu nasıl anlarsınız? Anladığınızda ne yaparsınız? Düşünün ki birileri sizi kullanıyor, hoşunuza gider mi? Asla gitmez. Peki siz kaç aydan beri zavallı bir kadını kullanıyorsunuz? Bu bayan, yaklaşık 10 yıldır bizim gazetemizde çalışmıştır. Bu bayan, ahlaki zafiyeti nedeniyle işten çıkarıldı. Siz, ne akla hizmet ettiniz de bu bayanı bize karşı kullanmak için kendi safınıza çektiniz? Bu zavallı da sandı ki, Başkan Çoban bana, şefkat ve samimi duygularla sahip çıktı. Oysa çok iyi biliyoruz ki Çoban, bizi itibarsızlaştırmak için bu bayanı kullanıyor, bayan da  farkında değil. Veya, bayan Çoban’dan beslenmek için bilinçli olarak kendini kullandırıyor. Açıkçası Çoban, Belediyeden bir koli yiyecek ve üç-beş kuruş para vererek, bayanı yemliyor. Bayan da, bu yemlemeye müsait olduğu için, bu yemleme kendisine iyi geliyor.

      Peki, şimdi bir de kendinizi sınayın... Siz, insanları böyle hep kullandınız mı? Sizce, bunun altında yatan sebepler nelerdir? İnsanları kullanırken, beklentiniz nelerdir?

      Acaba, çıkarınız ve  beklentiniz için insanları kullanmaya değer mi? Eğer değer ise, senin çıkarın o insanın karakterinden ve onurunun küçültülmesinden daha mı önemli?

     Bay Çoban; insanların çıkar ilişkisi artık her platformda var. İnsan oğlunun çıkarları, siyasi hayatının birçok alanlarda olduğu gibi, aile hayatında da etkilidir.

Çünkü, kimi insanlar çıkarı için ailelerini bile kullanmaya çalışır. Bu tür insanlar, sadece ve sadece çıkarlarını düşündükleri için, kendinden başkalarını görmezler ve asla düşünmezler. Tek düşündükleri, kendi çıkarlarıdır. 

     Evet Bay Çoban; insan kullanma konusunda, kendine göre haklısın. İstemediğimiz bir durumu yaşarken tüm samimiyetiniz ortadan kalkıyor, sevgi ve saygı olmayınca da, geriye sadece  çıkar düşüncesi kalıyor.

     Neyse, şimdi asıl konuya gelelim, Bay Çoban,

            BU BAYANA ÜÇ-BEŞ KURUŞ VE BİR KOLİ YİYECEKLE KULLANMA?

      Bu kadının ne kadar zavallı ve ne kadar çaresizlik içinde olduğu için mi yardım ediyorsun? Yoksa bu kadını bize karşı kullanmak için mi yardım ediyorsun. Tabi ki bize karşı kullanmak için yardım ettiğini çok iyi biliyorum bay Çoban.  Ama bunu iyi bilmeni istiyorum ki, Bay Çoban, senin ve kadının ne kadar zavallı olduğunu tüm Saray halkı çok iyi biliyor.

      Bay Çoban senin şu an çıkarın ve menfaatın için kullanmak istediğin kişi benim yanımda yaklaşık 10 yıl çalıştı. Benim yanımda 10 yıl çalışan bir kadın işten çıkardıktan sonra, benimle mahkemelik olan karşı tarafa geçerek saf tutmasını ne kadar samimi ve dürüst olarak görebilirsin. Sen ne kadar samimi isen o kadında o kadar samimi olabiliyor.  Bu kadının ne kadar nankör olduğu buradan ortaya çıkıyor. Yediği kaba pisleyen insandan ne beklenebilir ki,

     Bu kişiye şu an yapmış olduğun yardımlar için senin ne kadar samimi olmadığını o kişi bunları fark etmiyor. Sadece eline verdiği üç-beş kuruş ve bir koli yiyecek ona çok büyük yardım ettiğini biliyor. Oysa bu yardımların niçin yapıldığını farkında değil. Ya farkındadır da o kişi sizi kullanıyor ya da siz onun kullanıyorsunuz. Her ikinizin çıkarı da menfaat olduğu kesin. Fakat kim kimi kullanıyor, galiba siz de farkında değilsiniz. Bu oyunların bana karşı olduğu aşikar. Ancak ikinizde bu emellerinize ulaşamayacağınızı da kesin.

              BAY ÇOBAN, YARDIM SEVERLİK DUYGULARIN 2013 YILINDA

                                          NEDEN KABARMADI?

      Bay Çoban; bu bayan 2013 yılında size gelerek, Belediyeye olan su borcunun silinmesi için sizden yardım istemişti. Siz de, daha önce birkaç kişiye söz vermiştiniz. “Bana oyunuzu verin, sizin su borçlarınızı sileceğim” diye oyalama taktikleri yapmıştınız. Söz verdiğiniz birkaç kişinin içinde, bu bayan da vardı.  Sonuç itibariyle, hiç kimsenin borcunu silmediniz.  Su alacakları TESKİ’ye geçince de, bunu başaramadınız.  Şimdi ise, bu bayan onu çıkarınız için kullandığınız için,      Belediyeden besleniyor. Yani, kimsenin borcunu silemediniz. Üstelik, söz verdiğiniz halde.  Bu bayana o dönem yardımcı olmadın. Şimdi ne oldu da, yardım severlik duyguların birden kabardı?  Bayana yol göstermeye çalışıyorsun ve bize karşı kullanmaya çalışıyorsun. Çok akıllı biriysen, önce o aklını Belediyeye kullan Belediyeyi, düştüğü  bataklıktan kurtar.

     Bay Çoban, önce dürüst ol. Dürüst ol ki, sana insanlar saygı göstersin. Böyle alavere, dalavere ile işler yürümez. Bu gibi işler, bir yere kadar gider. Ondan sonra, gerçek yüzünüz ortaya çıkıverir.

                                   BU BAYAN, NEDEN İŞTEN ÇIKARILDI?

      Şenay Çabuk adlı bu bayan, yaklaşık 10 yıl gazetemizde çalıştı. Son dönemlerde, hal ve hareketlerini beğenmediğim için, işten çıkarma gereğini duydum. Ve, hakkında duyduklarımı, kısaca ve şimdilik, siz değerli okuyucularımla paylaşacağım.  Hemen belirteyim ki bu bayanı, ahlaki zafiyeti yüzünden işten çıkardım. 20 Aralık 2016 tarihinde, dostlarından biri gece saat 03,00 sularında evine giderek, kendisini başka bir erkekle, ahlaka aykırı bir konumda gördüğü için dövmüş ve olay, karakolluk ve adliyelik olmuştu. Mahkeme kararıyla o bayanı döven kişiye, 1 ay uzaklaştırma cezası verilmişti.  

      Bu  bayan, gazetemizi nedense şikayet etti ve Savcılık izniyle gazetemiz arandı. Şikayet olan konu ile alakalı hiçbir belgeye rastlanmadı. Tüm bu bilgileri, belgeleriyle, önümüzdeki günlerde daha geniş bir şekilde siz değerli okuyucularımla paylaşacağım. Ve bu işin arkasında kimlerin olduğunu da bir bir açıklayacağım.

Kalın sağlıcakla.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler:
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 02.05.2024
Bugün
10 - 16
Cuma
12 - 15
Cumartesi
12 - 17
Tekirdağ

Güncelleme: 02.05.2024
İmsak
22 Şevval 1445
Sabah
04:22
Öğle
06:01
İkindi
13:12
Akşam
17:03
Yatsı
20:13
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
93
80
1
3
30
34
2
Fenerbahçe
89
89
1
5
28
34
3
Trabzonspor
58
60
12
4
18
34
4
Başakşehir
52
46
12
7
15
34
5
Beşiktaş
51
45
13
6
15
34
6
Kasımpasa
49
56
13
7
14
34
7
Rizespor
49
45
13
7
14
34
8
Alanyaspor
48
49
10
12
12
34
9
Sivasspor
48
41
10
12
12
34
10
Antalyaspor
45
39
11
12
11
34
11
A.Demirspor
41
49
11
14
9
34
12
Kayserispor
40
39
13
10
11
34
13
Samsunspor
39
37
15
9
10
34
14
Ankaragücü
38
42
12
14
8
34
15
Karagümrük
36
41
16
9
9
34
16
Konyaspor
36
34
14
12
8
34
17
Gaziantep FK
34
39
18
7
9
34
18
Hatayspor
33
38
15
12
7
34
19
Pendikspor
30
38
18
9
7
34
20
İstanbulspor
16
26
23
7
4
34
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı