301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Şubat 2015 - Çarşamba 00:16 Bu haber 973 kez okundu
 
Saray da Görkemli Panel
SARAY Haberi


Yeni Mesaj Gazetesi'nin 81 ilde düzenlediği ‘Ehl-i Beyt’ panellerinin bir ayağı da Saray’da gerçekleştirildi. Panelde konuşan araştırmacı yazarlar, "Biz ezber bozmaya çıktık. Atatürk, milletin inancından uzak bir lider değildir" şeklinde açıklamalarda bulundular.

Yeni Mesaj Gazetesi'nin 81 ilde düzenlediği ‘İslam Dünyasını Kuşatan Fitneler ve Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt’ konulu paneller serisinin bir ayağı da Saray’da gerçekleşirken, araştırmacı yazarlar tarafından vurgulanan konular panele katılan Saraylılardan yoğun ilgi gördü.

ULUSOY: "EZBER BOZMAYA ÇIKTIK"
Yeni Mesaj Gazetesi'nin Saray'da düzenlediği "Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt ve Atatürk" konulu panel cumartesi akşamı Saray Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. 
Konuşmacı olarak katılan Emrah Ulusoy, Recep Deniz, Metin Ergül, Cem Odaman ve Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, "Biz ezber bozmaya çıktık" dediler. 

DEVLERİYLE ATATÜRK'ÜN SOYAĞACI

Panele katılan konuşmacılar konuşmalarından  şu konular üzerinde durdular: "İki yıla aşkın süredir Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Atatürk'ün Ehl-i Beyt soyundan ve seyit olduğu anlatılıyor. Yedi yaşında Kuran’ı hatmettiğinden, sekiz yaşında hafız olduğundan bahsediyoruz. Bendenizin bu yeni Atatürk çıkışından sonra kadrom da, Anadolulunun çeşitli yerlerinde katıldığı programlarda Türk  milletinden saklanılan büyük  hakikatin altını çizmeye devam etti.
İlk anlatımdan beri gerçeklerden korkanların internet ortamında mesnetsiz iddialarına, delil diye yutturmaya çalıştıkları uydurmalarına ve bizlere hakarete varan ifadelerine rastlamaktayız.
Bizi takip edenler belirler, bendeniz ve kadrom delilsiz ortaya atmaktayız. Hele hele Türk milletinin lideri hakkına asla…Unutulmamalıdır ki, günümüze kadar tanıtılan Atatürk, milletin inancından uzak bir liderdi. Rahmetli Atilla İlhan’ın ifadesiyle, “Bu gün tanıtılan Atatürk gerçek ata değildir, İnönü’nün Atatürk’üdür.
Bir kadro halinde başladığımız Atatürk’ün soyağacı çalışmamız, tarihçi Emre Polat’ın ulaştığı Osmanlı arşivlerine ait belgelere dayanmaktadır.
Atatürk hem ana, hem de baba tarafından seyyiddir.
Söyler misiniz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusunun seyyid olması bazı çevreleri neden rahatsız etmektedir? Neden dindar bir Atatürk onları ürkütmektedir?
Bu korkunun kaynağı, merhumun ölümünün ardından adının maalesef dini istismar ederek nemalananlar tarafından kullanılan bir malzeme haline getirilmesidir. 
Bir düşününüz, Türk milleti Müslüman, onu kurtaran lider dinsiz; Türk milleti Allah’ı,

Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa’yı biliyor ve seviyor, Atatürk bunları tanımıyor. Böyle dinden uzak bir liderin canı ile vatan savunması yapmasına imkân var mıdır?
Kendisine küçücük bir hediye getirene teşekkür etmeyi nezaketten sayanlar, koskoca bir vatanı, bayrağı, bağımsızlığı armağan edene neden dinsiz yaftasını reva görmekteler?
Atatürk bir Osmanlı paşasıdır. Bugün kafasından Osmanlı fesini eksik etmeyerek Osmanlı’ya saygı gösterdiğini iddia edenler; anası namussuz bir hayat yaşayan, babası belli olmayan bir çocuğun Osmanlı paşası olmasını neyle izah etmekteler?
Anasının namussuzluğunu dillerine dolayarak ona halen Osmanlı paşası demeleri aslında saygı duyduklarını iddia ettikleri Osmanlı’ya ciddi bir hakarettir.
Son dönemde bizim üzerimizden Atatürk’e ve nesebine saldıranların internet ortamında delil diye yazdıklarının hiçbir delil hükmü yoktur. Dikkat edildiğinde hepsinin İngiliz ve Yunan istihbaratına ait kanıtlar olduğu, sitelerde siyon yıldızlarının da yer aldığı görülür.
Bugün merhum Gazi’yi ‘dinsizdir’ diye dillerine dolayanların destekçileri İngiliz ve Yunanlı ise, şunu demek gerekir ki, bu kişiler ya direkt İngiliz veya Yunan istihbaratından ajanlardır ya da onların pasaportunu da taşıyan, adlarına iş götüren paralı piyonlardır.
Bizler dindar Atatürk’ten kaçanların siyasette sığındıkları en büyük liman olan, “dindar millet, dinsiz devlete karşı” söylemlerini bozduk.
Cumhuriyet tarihinin en büyük yalanını ifşa ettik.
Atatürk dindarsa ve milleti ile buluşursa, din bezirgânlığı yaparak siyasette tutunanlar neyle milleti kandıracaklar?
Bu hal, Hz. Fatıma’ya ‘dünyevi duygular ile hareket ediyor’ deme bühtanında bulunan Ahmed Sirhindi’nin ardına sığınarak koskoca Ehl-i Beyt dünyasını karalayanların halidir.
Onların uzantıları nasıl bugün siyasette söz sahibi iseler ve koltuklarını Ehl-i Beyt’i dışlayan yalanlarla milleti kandırmaya borçlularsa; dinsiz Atatürk’ü kullananlar da bulundukları konumu Atatürk’ün ‘uydurdukları’ dinsizliğine borçlular. 
Zira Türk milletinin Ata’sı; İslam esası olarak namaz kılmaya, oruç tutmaya, zekâta, hacca, humusa, cihada, emr’i bi’l maruf nehy’i anil münkere, Allah için sevmeye ve Allah için buğz etmeye inanıyordu.
Yine Türk milletinin Ata’sı; Allah’ın eşi ve benzeri olmadığına, Allah’ın peygamberlerine, ölüme ve dirilmeye, Allah’ın adil olduğuna ve İmam Ali Efendimizin hilafetine iman etmişti. Yoksa Atatürk’e dinsiz denmesinin bir nedeni de İmam Ali Efendimiz’e olan sevgisinden midir?   
Atatürk ‘seyyiddir’ derken, bundan zerre menfaat ummadan bir hakikati teslim etmek için yola çıktık.
İsteyen inanmakta serbesttir.
Ancak Başbakanlık Osmanlı Arşivi nüfus defterlerinde, temettuat defterlerinde ve tapu tahrir defterleri kayıtlarında Atatürk’ün soy ağacına dair yüzlerce belge bulunmaktadır.
Niyetiniz bir gerçeğin gün yüzüne çıkması ise hodri meydan…  
Bu konuda kaleme alınmış pek çok eser de vardır.
M. Ali Öz’ün Osmanlı arşivlerine göre hazırladığı “Gazi Mustafa Kemal’in Soykütüğü” isimli eserinde şunlar yazmaktadır: “Atatürk’ün soyu baba tarafından 1590’lı yıllardan itibaren soyuna ulaşılan Molla Hasan’a gitmektedir.
Molla Hasan’ın oğlu Şeyh Ahmet, Kızıl Ahmet lakabıyla da bilinmektedir. Kızıl lakabı da Balkan coğrafyasına Ehl-i Beyt mayasını taşıyan Sarı Saltuk’un halifelerinden olan ve tahta kılıcıyla Edirne ve Dimetoka’nın fethini sağlayan Seyyid Kızıl Deli Sultan’dan geliyor.

Seyyid şeyh Ahmet in dört çocuğu vardır:
Şeyh Yakup: Mevlevi Şeyhi,
Şeyh Mehmet Ali: Mevlevi Şeyhi,
Şeyh Ali Rıza: Halveti Şeyhi,
Şeyh İbrahim Ethem: Mevlevi Şeyhi.
Mevlevi şeyhi olan Şeyh İbrahim Ethem’in çocukları Emine Molla, Fatma Molla, Şeyh Mehmet Emin, Ali, Mahmut ve Ali Rıza’dır. Bu Ali Rıza, Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza’dır.
Mustafa Kemal’in babası resmi evraklarda Es Seyyid Ali Rıza Beğ olarak imza ve mühür kullanmaktadır.
Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın büyük dedesi, Eş Şeyh Es Seyyid Şeyhülislam Feyzullah Efendi’dir.
Yani Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın büyük dedesi bir Osmanlı şeyhülislamıdır.
Atatürk’ün ailesi NAKİBÜLEŞRAF’tır.
Osmanlı’da 1494 yılında kurulan Nakibüleşraflık müessesesi, Peygamber Efendimizin soyundan gelen seyyid ve şeriflerin işleriyle ilgilenen bir müessesedir. Nakübüleşraf kaymakamları mutlaka seyyidlerden seçilirdi.
Atatürk’ün annesinin sülalesi yüzlerce yıl Selanik’te nakibüleşraf kaymakamlığı yapmıştır. Zübeyde Hanım’ın sülalesi, Selanikli Nakipzadeler olarak bilinir.
Osmanlı arşivlerinin yanı sıra halen hayatta olan Atatürk’ün Selanik’teki evine komşu olmuş, Zübeyde Hanım’la tanışmış bir nesil var. Onların hepsi, Zübeyde Hanım’ın evinden Cuma geceleri yükselen Kuran-ı Kerim seslerini anlatmaktalar.
Kısaca biz Türk milleti ve devleti adına çok büyük bir vazife icra ettiğimize eminiz.
Dindar Türk milleti, dindar lideri ile tanıştırıldı.
Atatürk hayranı sol cenahtan yaptığımız hizmetin önemi hakkında tebrikler alıyoruz.
Demek ki maksat hasıl oldu, Atatürk üzerinden yapılan planlar bozuldu…   
O halde hep beraber bu merkezi otoritenin etrafında bir ve beraber olalım ki, Türk milleti ve de devleti dimdik ayakta dursun ve ülkeyi parçalama hesaplarını dağıtıp yok etsin."Gecenin geç saatlerine kadar devam eden panel, soru cevap şeklinde devam etti. Ardından program sona erdi.

 

 

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
 
Etiketler:
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 03.05.2024
Bugün
13 - 16
Cumartesi
12 - 14
Pazar
11 - 17
Tekirdağ

Güncelleme: 03.05.2024
İmsak
23 Şevval 1445
Sabah
04:20
Öğle
06:00
İkindi
13:12
Akşam
17:03
Yatsı
20:14
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
93
80
1
3
30
34
2
Fenerbahçe
89
89
1
5
28
34
3
Trabzonspor
58
60
12
4
18
34
4
Başakşehir
52
46
12
7
15
34
5
Beşiktaş
51
45
13
6
15
34
6
Kasımpasa
49
56
13
7
14
34
7
Rizespor
49
45
13
7
14
34
8
Alanyaspor
48
49
10
12
12
34
9
Sivasspor
48
41
10
12
12
34
10
Antalyaspor
45
39
11
12
11
34
11
A.Demirspor
41
49
11
14
9
34
12
Kayserispor
40
39
13
10
11
34
13
Samsunspor
39
37
15
9
10
34
14
Ankaragücü
38
42
12
14
8
34
15
Karagümrük
36
41
16
9
9
34
16
Konyaspor
36
34
14
12
8
34
17
Gaziantep FK
34
39
18
7
9
34
18
Hatayspor
33
38
15
12
7
34
19
Pendikspor
30
38
18
9
7
34
20
İstanbulspor
16
26
23
7
4
34
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı