301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Şubat 2016 - Salı 21:34 Bu haber 544 kez okundu
 
Birazcık Adam Olun...
Köşe Yazıları Haberi


Siyasetçilerimiz çakal olacağına birazcık adam olsalar, halk onlara daha itibar eder ve saygı duyar. Oysa, bizim siyasetçilerimizin felsefesinde çakallık var. Yıllardan beri bu hep böyle olmuştur, böyle de devam edecektir. Bundan dolayı ilçemizde dürüst ve düzgün siyasetçi yetişmemiştir. "Huylu huyundan vazgeçmez" derler ya çakallık da adeta siyasetçilerimizin ruhuna işlemiş.

Biz halk olarak böyle siyasetçilere güvenmemeliyiz. İlçemizdeki siyasetçiler, "siyaseti" kendileri yönetiyormuş gibi bir görüntü sergileseler dahi bunun böyle olmadığı kesin. Bu söylediklerim tüm siyasetçiler için geçerli değil. Elbette ki söylediklerim işi bilmeyen ve çakallık yapan siyasetçilere.

Bu gibi siyasetçilere, "bize projelerinizi anlatır mısınız?" diye sorsak anlatamazlar.  Çünkü proje üretecek yetenek, kabiliyet yok. Sadece ortaya bir hayal ürünü koyarlar, sonra da vatandaşa proje diye yuttururlar. Proje yerine, ‘Şu işi nasıl yapalım, filan kişiler bizi yıpratıyor bunun ekmeğini suyunu kesmeliyiz, nasıl keselim? Bu adam bizim partili değil, bunu buradan nasıl gönderelim?’ şeklinde hep entrika peşinde olan siyasetçilerimiz var ilçemizde. Bu gibi siyasetçilere gerekli cevabı vereceksin ki, hayali ve kandırmaca projelerle karşımıza bir daha çıkmasın.

 

BU TİP SİYASETÇİLER BELLİ

Bu tipler her seçim döneminde ortaya çıkar, herhangi bir siyasi partiden aday olurlar. Sözde halka hizmeti hakka hizmetle eş değer göstererek vatandaşa şirin görünmek için yapamadıkları palyaçoluk kalmaz. Ben de diyorum ki, bu tip siyasetçilere prim vermeyin. Bu tipler seçimden seçime ortaya çıkarlar. Bunların amacı kendine menfaat sağlamak, iş takipçiliği yapmak, onun bunun işini takip ederek cukkayı doldurmaktır. Bu tip siyasetçiler, uzun süre ortalıktan kayboluverirler, seçim günü geldiğinde yine ortaya çıkarlar.

Yalandan projeler, vaatler ve politik ağızlarla insanları kandırmakta üstlerine yoktur. Hele bir de yalakaları tarafından coşturulunca önlerine geçemezsin. Projelerin uzmanı olurlar. İlçeye deniz bile getirirler. Projelerini öyle bir anlatırlar ki, "Dersin bu adam bu işi gerçekten yapar." Oysa ne yapar ne yapar. Hepsi yalan, o anki o coşku adamı uçurur. Aralarından çıkar bir dalkavuk, "Başkanım sen yaparsın" diye verdiler mi gazı, tutamazsın adamı. Adam da her şeyi güllük gülistanlık görür, öyle kaptırır ki kendini ne söylediğini o bile duymaz olur.

"EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN"

"En büyük başkan bizim başkan" söylemi siyasetçileri daha da coşturur artık onları frenlemenin mümkünatı yoktur. Yine yalakalar dönüp, "Ey başkan, siyaseten neler buldun, neler yaptın ve yaptırdın" diye sorunca başlarlar anlatmaya, bırak günleri yıllarca yaptıklarını sayar sayar bitiremezler... Gelin görün ki bunları el üstünde tutan yalakalar ve dalkavuklar, yine onların değirmenine su taşımaya devam ederler. İşte yaşananlara bakıldığında uyanık siyasetçiler insanları eşek yerine koyarak sırtından geçinirler.

Ne kadar eleştirseler de, duymasalar da, bilmeseler ya da görmezden gelseler de, uzaklardan gelen bazı çatlak sesler, siyasetçiler için çokta önemli değil. Zaten onlar bu gibi seslere alışkınlar. Birileri büyük bir sinir, hırs ve kinle birlikte kudret sahibi oldukları siyasi güçlerini, maddi imkanları ile birleştirerek birilerinin emeği, işi ile oynamak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. İnsanların ekmeği ile oynamayı kendilerine marifet bilen kimi siyasetçiler, onunla da övünmeyi ihmal etmiyorlar. Ben de diyorum ki, yazıklar olsun bu gibi zavallı siyasetçilere.

 

"SİYASETÇİ HALKI İÇİN VARDIR"

Yazıklar olsun sizin gibi zavallı siyasetçilere. İnsanlara ekmek kapısı olmayan, çalan çırpan, helal yolda boğuşarak işçisine, insanlara yardım kapısı olmayan siyasetçilere yazıklar olsun. Parti, sizi adam gibi, halka hizmet için aday yaptı. Rant için, adam ezmek için, halktan kaçmak, halka semer vurmanız için aday yapmadı!...

Erdemli siyasetçiler, halkın sırtına yük yükleyecek kadar insanları kullanmazlar. Aksine kardeşçe bölüşür, paylaşır, yatırımı ve hizmeti halkla bütünleştirir. Bunları her kesimle masaya oturup, konuşur paylaşır, dertleşir ve yola öyle çıkar. Benim bildiğim dürüst siyasetçi halkı için çalışır, ekmeğini insanlarla paylaşır, halka hizmet eder.  Oysa bizim ilçemizdeki siyasetçilerimiz, bütünleşmeyle, birlik ve beraberlikle uzaktan yakından alakaları yok.

Kalın sağlıcakla.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
 
Etiketler:
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 18.09.2024
Bugün
18 - 24
Perşembe
18 - 24
Cuma
16 - 25
Tekirdağ

Güncelleme: 18.09.2024
İmsak
05:21
Sabah
06:47
Öğle
13:09
İkindi
16:37
Akşam
19:22
Yatsı
20:42
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Beşiktaş
6
6
0
0
2
2
2
Galatasaray
6
4
0
0
2
2
3
Eyüpspor
4
5
0
1
1
2
4
Başakşehir
4
5
0
1
1
2
5
Fenerbahçe
4
3
0
1
1
2
6
Rizespor
4
3
0
1
1
2
7
Sivasspor
4
2
0
1
1
2
8
Konyaspor
3
4
1
0
1
2
9
Samsunspor
3
1
1
0
1
2
10
Gaziantep FK
3
1
1
0
1
2
11
Göztepe
2
2
0
2
0
2
12
Kasımpasa
1
3
1
1
0
2
13
Alanyaspor
1
3
1
1
0
2
14
Hatayspor
1
2
1
1
0
2
15
Antalyaspor
1
2
1
1
0
2
16
Trabzonspor
1
0
0
1
0
1
17
Kayserispor
0
1
1
0
0
1
18
A.Demirspor
0
1
2
0
0
2
19
Bodrumspor
0
1
2
0
0
2
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı