ads
DOLAR 36.71 ₺
EURO 40.22 ₺
STERLIN 47.78 ₺
G.ALTIN 3,578.75 ₺
Ç.ALTIN 5,890.29 ₺
BİLEZİK 3,285.59 ₺
BTC 83,064.53 $
ETH 1,902.87 $
BİST 10,802.23

Kumluca Deresi’nde Islah Çalışmaları Devam Ediyor

ÇORLU
Yayınlama: 5 Nisan 2023 Çarşamba 10:54 Kaynak: Haber Merkezi

  Kumluca Deresi’nde Islah Çalışmaları Devam Ediyor
 
 
Orjinal Resim
 

Çorlu Belediyesi tarafından Kumluca Deresi’nde başlatılan ıslah çalışmaları devam ediyor.

Cemaliye, Kemalettin, Nusratiye ve Silahtarağa mahallerinden geçen Kumluca Deresi’nde, kış ayı boyunca birikerek suyun akışını engelleyen atıklar, taş ve kum yığınları ile çamur birikintilerinin temizlenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, yaklaşık olarak 1 kilometreyi bulan alanda yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Kumluca Deresi’nin yerleşim alanları içinde kalan kısmı başta olmak üzere dere içinde biriken atıklar, taş ve kum yığınları ile çamur birikintileri ekiplerimizce temizleniyor.

Çalışmalar sonunda dere yatağına yağmur suyunun taşıdığı atıklar, taş ve kum yığınları ile çamur birikintileri temizlenirken aynı zamanda yaz aylarında oluşacak kötü koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçerek çevre sağlığını tehdit eden faktörleri de ortadan kaldırmış olacağız. Islah çalışmalarımızı belirli aralıklarla tekrarlayacağız.” diye konuştu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4