ads
DOLAR 38.02 ₺
EURO 41.75 ₺
STERLIN 48.71 ₺
G.ALTIN 3,697.15 ₺
Ç.ALTIN 6,195.04 ₺
BİLEZİK 3,455.58 ₺
BTC 78,741.03 $
ETH 1,595.43 $
BİST 9,329.30

Kırmızı Işıkta Bekleyen Sürücü Silahlı Saldırının Kurbanı Oldu

ÇORLU
Yayınlama: 2 Nisan 2025 Çarşamba 11:24 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Caner Han

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dün öğle saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 35 yaşındaki Ahmet Yılmaz (ismi varsayımsal), aracıyla kırmızı ışıkta durduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Olay, şehir merkezindeki ana cadde üzerinde, yoğun trafiğin olduğu bir kavşakta gerçekleşti.

Kırmızı Işıkta Bekleyen Sürücü Silahlı Saldırının Kurbanı Oldu

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Yılmaz’ın kullandığı 34 ABC 123 plakalı araç, trafik lambalarının kırmızı yandığı sırada beklerken, yaya olarak yaklaşan iki şüpheli birden tabancalarla ateş açtı. Kurşunlardan biri Yılmaz’ın omzuna isabet etti ve sürücü ağır yaralandı. Saldırganlar, kısa süre içinde olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Çevredeki diğer sürücüler ve yayalar, panik içinde durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak onu en yakın hastaneye, Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yılmaz’ın hayati tehlikesinin devam ettiği, ancak durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, güvenlik kameralarını ve çevredeki tanıkların ifadelerini inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Olayın nedeni henüz bilinmezken, yerel yetkililer bölgede güvenlik önlemlerini artırdı ve halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Çorlu Emniyet Müdürlüğü, saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve en kısa sürede şüphelilerin yakalanacağını açıkladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4