ads
DOLAR 36.24 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.71 ₺
G.ALTIN 3,380.96 ₺
Ç.ALTIN 5,619.13 ₺
BİLEZİK 3,134.34 ₺
BTC 96,376.95 $
ETH 2,672.00 $
BİST 9,877.59

Vatandaşın Sabrı Taştı!

SARAY
Yayınlama: 1 Mayıs 2017 Pazartesi 09:36 Kaynak: Haber Merkezi

Vatandaşın Sabrı Taştı!

Vatandaşın Sabrı Taştı!

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın sosyal paylaşım sitesindeki bol fotoğraflı paylaşımları tepki almaya başladı. Son olarak Türkan Saylan Parkının tadilatının ardından çocuklarla fotoğraf çekilip koyan Nazmi Çoban’a bir vatandaş tepki gösterdi. Normal şartlar altında Belediye Başkanlığı makamının saygı görmesi gerekirken bu durum ne yazık ki Saray gerçekleşmiyor. Vatandaşın yaptığı yorum sosyal medya dilinde “Ayar vermek” olarak bilinirken, bu tepkilerin giderek artması düşünülüyor.

“İCRAAT SIFIR”

Parkın ne kadara mal olduğu sorusunu yönelten vatandaş eleştirilerini şu şekilde sıraladı; “Allah aşkına sayın başkanım kaça mal oldu bu park? Neden daha fazla bir değişiklik göremiyorum Sarayımda. Neden bizim bir otobüs terminalimiz yok? Neden Sarayımın pazar yerinde hala olması gereken kapalı pazar yeri yok? Kültür merkezi yıkılacak dendi yerine yeni belediye binası olacak dendi, olmadı. Şu Sarayda doğru düzgün kapalı otoparkımız dahi yok. Kaldırımlar yapılıyordu onlar bile yarıda kesildi. Cumhuriyet Caddesi yapıldı diğer yerler hiç yapılmadı. Kaldırımlar oyuk oyuk bunları gören yok. Nerede eğlence var nerede açılış var ordasınız. O olacak bu olacak dediniz işler hep yarıda kesildi. Sözde kaldı her biri. İcraat 0”

“2 PARK YAPIP BU İŞ OLMAZ”

Eleştirilerine devam eden vatandaş, iki park yaparak işlerin olmadığını ve belirtirken, bunların Saray Halkına yetmediğini vurgulayarak şunları kaydetti; “BEN ŞUNU YAPTIM BEN BUNU YAPTIM DİYE BİLİYOR MUSUNUZ? Hayır? Ortada bir şey yok. 2 park yapıp ta olmaz bu iş sayın başkanım. Bu saray halkına yetmiyor bunlar... Artık elinizi cebinize attın da geliştirin şu sarayı artık. Yarım yarım işlerle olmaz. Bu gemi böyle gitmez sayın başkanım.”

“TERMAL SU DEDİNİZ ORTADA BİR GELİŞME YOK”

Eleştirilerine devam eden vatandaş termal su konusuna değinirken, çevre ilçelerden örnek vererek istenilince iş yapılabildiğini gözler önüne serdi. Vatandaş ayrıca Nazmi Çoban’ın icraattan çok ziyaretlerde bulunduğunu ama çevre ilçelerin belediye başkanlarının çalıştığını vurguladı. Saray hakkında iyi şeyler duyulmadığının altını çizen vatandaş, haklı eleştirilerini şu şekilde sonlandırdı; “Termal su dediniz ortada hiç bir gelişme yok. Teski dediniz onu bile Tekirdağ Belediyesi yaptı. Yanlışım varsa af edin beni. Bakıyorum Faceye takip ediyorum sizi ama hep aynı haberler hep aynı şeyler konuşuluyor. Başkan şurada başkan burada başkan ziyaretleri. Hep aynı hep aynı haberler. Gidin Kapaklı’ya bakın gidin Çerkeze bakın Lüleburgaz’a bakın. Adamlar çabalıyorlar, yapıyorlar elinden gelenleri yapıyor başkanları. Durmuyor adamlar bir şeyler yapıyor görüyoruz, duyuyoruz. BAKIN KAPAKLININ NE YOLLARI BOZUK NE KALDIRIMLARI BOZUK. Başkan çalışıyor çünkü yapıyor adam. Neden Saray ilçesi hakkında iyi konuşulmuyor. İyi şeyler duyulmuyor. Ben hiç anlamıyorum. Yanlışım varsa söyleyin?”

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4