ads
DOLAR 36.24 ₺
EURO 38.02 ₺
STERLIN 45.61 ₺
G.ALTIN 3,352.91 ₺
Ç.ALTIN 5,651.17 ₺
BİLEZİK 3,152.21 ₺
BTC 97,628.73 $
ETH 2,701.12 $
BİST 9,877.59

Tekirdağ'da depremzedelere yönelik yardım ve destekler devam ediyor

SÜLEYMANPAŞA
Yayınlama: 22 Mart 2023 Çarşamba 10:55 Kaynak: Haber Merkezi

Tekirdağ'da depremzedelere yönelik yardım ve destekler devam ediyor

Süleymanpaşa ilçesinde depremzedelere yönelik yardım ve destekler sürüyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen ailelere yönelik çalışma yapıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre ilçede misafir edilen yaklaşık 3 bin depremzede aileye ramazan ayı öncesi erzak desteği sağlandı.

Açıklamada ifadelerine yer verilen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, depremzede aileler için aylık temel erzak paketleri hazırladıklarını belirtti.

Ailelere marketlerde kullanabilecekleri alışveriş kartlarını da teslim ettiklerini aktaran Yüksel, "Asrın felaketini en acı şekilde yaşamış, evlerini, yurtlarını, sevdiklerini geride bırakarak Süleymanpaşa'mıza gelen vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını htirmeye çalışıyoruz. Misafir olarak kaldıkları evlerinde ziyaret ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza, ramazan kumanyalarını ve market ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri alışveriş kartlarını teslim ettik." ifadelerini kullandı.

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4