ads
DOLAR 36.24 ₺
EURO 38.02 ₺
STERLIN 45.61 ₺
G.ALTIN 3,352.91 ₺
Ç.ALTIN 5,651.17 ₺
BİLEZİK 3,152.21 ₺
BTC 97,628.73 $
ETH 2,701.12 $
BİST 9,877.59

SAVCI DUMAN BURSA CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA ATANDI

SARAY
Yayınlama: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 15:09 Kaynak: Haber Merkezi

SAVCI DUMAN BURSA CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA ATANDI

SAVCI DUMAN BURSA CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA ATANDI

Saray’da görev yapan Cumhuriyet Savcısı Emre Duman Hakimler ve Savcılar Kurulunun 17/06/2020 tarihli yaz kararnamesi ile Bursa Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Yaklaşık 3 yıldır Saray Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Emre Duman, bu süre içerisinde, adliye binasını iç ve dış onarım ve bakım çalışmalarına büyük emek sarf edip, Saray Adliye binasını baştan aşağıya yenilenmesini sağlayarak, kamuoyunun takdirini kazanmıştı. 

Başta görevi olmak üzere halkla olan ilişkileri açısından da sevilen Duman, görev süresince başarılı ve özverili çalışmalara imza attı. 

Cumhuriyet Savcısı Emre Duman birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, mesai arkadaşlarının bundan sonraki görevlerinde yine aynı başarıyı sürdüreceğine inandığını belirtti.

Savcı Duman tayini çıkması üzerine İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları da veda ziyaretinde bulundu.

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4