301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Aralık 2018 - Pazartesi 12:32 Bu haber 976 kez okundu
 
“Partimizi Saray’da İktidara Taşıyacağız”
“Partimizi Saray’da İktidara Taşıyacağız”
SARAY Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Teşkilatında Pazar günü MHP Saray Belediye Başkan Aday Adaylarını tanıtım programı yapıldı. Aday Adayları Mümin Serdar Sezen, Yusuf Duman ve Faik Uzun’un ortak beyanı ise “Partimizi Saray’da İktidara Taşıyacağız” şeklinde oldu. İlçe Başkanı Lütfü Mercan yaptığı açıklamada, tüm aday adaylarına başarılar dilerken, vizyonlarının geniş, misyonlarının büyük olduğunu vurgulayarak, “Yalnızca partililerimizi değil bütün Saraylı hemşehrilerimizi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz. Siyasi kaygılardan uzak, sadece Saray ve Saray halkına hizmet etmek amacı ile karşınıza çıktık.” İfadelerini kullandı. Mercan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Yaşamaktan büyük keyif aldığımız, doğasını sevdiğimiz, havasını kokladığımız, dostluğu, huzuru gördüğümüz ama iyi yönetilmediğinden emin olduğumuz cennet Saray'ımıza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Teşkilatı olarak, Saray İlçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Vizyonumuz geniş, misyonumuz büyüktür. Yalnızca partililerimizi değil bütün Saraylı hemşehrilerimizi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz. Siyasi kaygılardan uzak, sadece Saray ve Saray halkına hizmet etmek amacı ile karşınıza çıktık.

“TEK İHTİYACIMIZ OLAN YEGANE ŞEYİN ÇALIŞMAK OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ”

İnsan fırsatların gelmesini, fırsatlarda insanın gelmesini bekler. Eğer insan fırsatları değerlendirmezse, kazanan hep mazeret olur. Bizler mazeretlere sığınmadan, Milliyetçi Hareket Partimizin Büyük Türk Milleti'nin her ferdine sağladığı bu imkanları değerlendirip, büyük ülkülere, devasa hedeflere yürümek istiyoruz. Şu anda tek ihtiyacımız olan yegane şeyin çalışmak olduğunun farkındayız.

Büyük Kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.", bu nedenle bizler çalışmak, yorulmak, üretmek zorundayız. Bu inançla bugün buradayız. Üretken Belediyecilik yönetim şeklini, millete hizmet sevdasını, yapılmamış projeleri nasıl gerçekleştirebildiklerini hemşerilerimize göstermek için MHP Saray Belediye Başkan Aday Adaylarımızla "Biz Hazırız" dedik. Bizler ben değil biz diyeceğiz; yandaş değil vatandaş diyeceğiz liyakat sahipleriyle birlikte hizmet üreteceğiz. Saray İlçemizde herkesi kucaklayan bir anlayış içinde olacağız. Hedefimiz sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm alanlarında örnek ve öncü bir kent inşa ederek güzel Saray'ımızı hak ettiği konuma getirerek Üretken Belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Rant odaklı değil, Hak odaklı belediyecilik nasıl olur onu Saray'a göstereceğiz. Çıktığımız bu yolda derdimiz bir, acımız bir, neşemiz bir, yolumuz bir, sevdamız Türkiye, sevdamız Saray olsun Allah yardımcımız gazamız mübarek olsun.

Lütfü Mercan’ın ardından Aday Adayları adına konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi MHP Meclis Üyesi, MHP Saray Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Buluş, üretken belediyecilik modelini Saray’a kazandırmak istediklerini vurguladı. Buluş konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Aday Adayı Tanıtımı ve Basın Açıklamamıza Öncelikle burada bulunan Belediye Başkanı Aday Adaylarımızın ortak parolası olan Milliyetçi Hareket Partisine özgü “Üretken Belediyecilik” Modeli ile Kapımızın ve gönlümüzün 24 saat Saraylı Vatandaşlarımıza açık olduğu “Çağdaş Yönetim, Üretken Belediyecilik” anlayışı ile Derdimiz Hizmet, Sevdamız Saray'dır sözümüzle başlamak istiyorum.

“MHPLİ BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEK SARAY’IN GELECEĞİ İÇİN ŞART OLMUŞTUR”

Lider ülke Türkiye hedefi doğrultusunda, Milliyetçi Hareket Partisine özgü “Üretken Belediyecilik” modelini Saray İlçemize kazandırmak, tüm halkımıza hak ettiği hizmeti götürmek, hizmet götürürken hakkı ve hukuku ölçü alan bir anlayışı egemen kılmak adına; Saray'da partimizi iktidara taşımaya hazır ve talibiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinde Saray ilçemizde partimizi iktidara taşıyacak azim ve kararlılığı ortaya koymanın şanlı tarihimize karşı eşsiz bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. 31 Mart 2019 günü sandıkta "ÜRETKEN BELEDİYE" projeleri ile MHP'li bir Belediye başkanı ve Meclis Üyeleri seçmek Saray'ın geleceği için şart olmuştur. Toplumcu Belediyecilik, üretken bir anlayışa sahip Üretken Belediyeciliğin temel özellikleri: Ayrıştıran değil, birleştiren belediyecilik, Devletle vatandaşı buluşturan belediyecilik, Kentle kentliyi buluşturan belediyecilik, Planlama ile uygulamayı birleştiren belediyecilik, İş ile aşı buluşturan belediyecilik, Hizmet ile toplumsal faydayı buluşturan belediyecilik, Geçmiş ile geleceği birleştiren belediyecilik, Estetik ile doğallığı buluşturan belediyecilik, Dürüstlük ile çalışkanlığı birleştiren belediyecilik, Aile ile konutu birleştiren belediyecilik, Afete karşı tedbir üreten belediyecilik, Kenti sağlıklı çevre ile buluşturan belediyecilik, Kent ile sağlığı buluşturan belediyecilik, Üretici ile pazarı buluşturan belediyecilik, Teknoloji ve yenilikçiliği birleştiren belediyecilik, Fikir ile yatırımı buluşturan belediyecilik, Hayatla eğitimi birleştiren belediyecilik, Kenti bilimle ve sanatla buluşturan belediyecilik, Kentleri engelsizleştiren belediyecilik, Dayanışma ve huzuru sağlayan belediyecilik. Bıkmadan, usanmadan, yılmadan, Üretken Belediyecilik anlayışıyla, Hizmette hep ileriye, daima ileriye Halka Hizmet Hakka Hizmet inanıcı, İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın anlayışı ile; Üretken Belediyecilik Saray'da hayat bulacak...! MHP Saray Belediye Başkan Aday adayı arkadaşlarımızdan biri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in takdiri ve Genel Merkezimizin onayı ile aday olacaktır. Bu durum hiçbirimizde asla kırgınlık, küskünlük yaratmayacak. Belirlenen adayımız ile kol kola çalışıp, Allah izin verdiği sürece sonuna kadar ilelebet bu inanç uğruna mücadele edecek, Bu kutlu davayı yüceltmek için daima birlik ve beraberlik içinde olacağız. Hizmetkarı olmayı şeref saydığımız Saraylı vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetinde olacağımızın sözü ile; Varlığımız Türk varlığına armağan olsun!..”

Buluş’un konuşmasının ardından Serdar Sezen, Yusuf Duman, Faik Uzun, ve Mümin Buluş kısaca kendilerini tanıttılar. Programın son bulmasıyla partililer Belediye Başkan Aday Adaylarına hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Partimizi, Saray’da, İktidara, Taşıyacağız”,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 25.04.2024
Bugün
14 - 21
Cuma
12 - 17
Cumartesi
11 - 18
Tekirdağ

Güncelleme: 25.04.2024
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı