ads
DOLAR 36.24 ₺
EURO 38.02 ₺
STERLIN 45.61 ₺
G.ALTIN 3,352.91 ₺
Ç.ALTIN 5,651.17 ₺
BİLEZİK 3,152.21 ₺
BTC 97,628.73 $
ETH 2,701.12 $
BİST 9,877.59

Mestan Özcan: “Kadir Albayrak’tan suya %14 indirim yapmasını bekliyoruz”

TEKİRDAĞ
Yayınlama: 19 Şubat 2022 Cumartesi 10:56 Kaynak: Haber Merkezi

Mestan Özcan: “Kadir Albayrak’tan suya %14 indirim yapmasını bekliyoruz”

Mestan Özcan: “Kadir Albayrak’tan suya %14 indirim yapmasını bekliyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda belediye başkanlarından suya indirim yapmalarını istemeleri üzerine pek çok AK Partili belediye ardı ardına yaptıkları açıklamalarla suya %14’e varan indirimler yaptılar.

Konu ile ilgili bir indirim çağrısı da AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’dan geldi. İl Başkanı Özcan, CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden suya yüzde 14’lük bir indirim yapmalarını istedi.

Özcan yaptığı açıklamada: “Cumhurbaşkanımızın su indirimi çağrısına AK Partili ve MHP'li belediyeler yanıt vermeye başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi inanıyorum ki altta kalmayacaktır. Kadir Albayrak’tan yüzde 7+7 şeklinde toplamda %14’lük bir indirim yapmasını bekliyoruz. Sevgili hemşehrilerim hiç endişe etmesinler. Büyükşehir Belediyesi bunu atlamasın diye yazılı dilekçe de vereceğiz. Söz uçar, yazı kalır.” ifadelerini kullandı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4