301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Mart 2023 - Pazartesi 16:01 Bu haber 552 kez okundu
 
Ertan İnanç: 84 milyon borç var, hizmet (SIFIR)!
Ertan İnanç: 84 milyon borç var, hizmet (SIFIR)!
SARAY Haberi


AK Parti Saray İlçe Başkanı Ertan İnanç,  Cumartesi günü İlçe binasında basın açıklamasında bulundu. Başkan İnanç, “Saray Belediyesi’nin 400 çalışanı var. Bugün itibarıyla borcu 84 milyon. 40 yıldır Saray’ı yönetemeyen başarısız bir yerel yönetim var. Saray halkının hizmete ihtiyacı var” dedi.
Başkan İnanç’ın açıklaması şöyle:

“Değerli Hemşerilerim Kıymetli Saraylılar Basınımızın Mümtaz Temsilcileri. Sizleri Saygıyla Sevgiyle Hürmet ve Muhabbetle selamlıyorum.

Bundan sonra her ay yapılacak olan basın açıklama programımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Açıklamalarıma başlamadan önce bu gün 18 mart Çanakkale zaferinin yıl dönümü bu vesile ile bu güzel vatanımız uğruna, sancağımız uğruna, misaki milli sınırlarımız içindeki topraklarımız uğruna canını feda eden kıymetli Şehitlerimize Allah tan rahmet Ebediyete intikal etmiş Gazilerimizin de mekanlarının cennet olmasını temenni ediyorum.

Kıymetli basın mensuplarımız değerli saraylılar, malumunuz 6 şubat tarihinde en uzun gecenin akabinde en soğuk sabaha uyandığımız bir deprem felaketi yaşadık ve bu deprem felaketi 11 ilimizi çok derin den yaraladı. Yaklaşık 50 bine yakın vatan evladımızı bu afette kaybettik. Bütün hayatını kaybeden kardeşlerimize cenabı Allah tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Kıymetli hemşerilerim basın açıklamamızın ana sebeplerini öncelikle sizlere belirmek istiyorum. Malumunuz göreve geleli yaklaşık 3 aylık süre zarfı cereyan etti ve bu süre zarfında ilk günden itibaren sahaya inmek sureti ile vatandaşlarımızın dertleri ile dertlendik sıkıntılarını çözmek için elimizden ne geliyorsa Ak Parti Saray İlçe Başkanı olarak elimizden gelen gayreti fazlasıyla gösterdik, ama velakin Allah ımızdan gelen bir deprem felaketi ile karşılaşmamız hasebiyle İlçemizde yapmaya gayret gösterdiğimiz teşkilat çalışmalarımıza  bir nebzede ara vermek sureti ile önceliğimiz deprem ve depremde zarar gören vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek oldu. Bu kapsamda ilk andan itibarın çok ciddi anlamda refleks göstermek sureti ile yönetimimizle birlikte belediye meclis üyelerimizle birlikte can siperi olmak koşuluyla depremzedelerimize yardımcı olmaya gayret gösterdik. Günümüz itibari ile saray da 560 tane depremzede ailemizi misafir ediyoruz. 92 tane öğrencimiz Sarayın çeşitli bölgelerimiz deki okullarımızda eğitim ve öğretimine devam ediyor. Bizler şehir ilçe başkanlığı olarak bütün depremzede ailelerimize ziyaret gerçekleştirmek sureti ile onların yaşamış oldukları bu psikolojik yıkıntıyı bir nebzede olsa unutturabilmek adına onlara destek olmaya gayret gösteriyoruz. Elimizden geldiğince teşkilat olarak, gerek gıda yardımı gerek eşya yardımı, gerek odun kömür yardımı, gerek se kıyafet yardımı olmak üzere elimizden ne geliyorsa, imkanlarımız nispetin-de yardımcı olmaya gayret gösteriyorum ve teşkilat içi olarak almış olduğumuz bir karar neticesin de yapmış olduğumuz yardımları bir reklam olmaması hasebi ile bunları paylaşmama kararı aldık. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gayri ihtiyari dinimizin de gerekliliği olduğu için buna özen gösterdik. Bu süreçte Ak parti ilçe başkanlığı ne yapıyor ki gibilerinden maalesef bazı söylemlerle karşı karşıya kaldık ve bu basın açıklamamızı yapmamıza vesile oldu diyebilirim.

Kıymetli hemşerilerim değerli saraylılar, Basınımızın güzide temsilcileri Ak parti Saray İlçe başkanlığı olarak ilçemizde bulunan depremzedelerimizin 50 hanesine ziyarette bulunduk onlarla sürekli irtibat halindeyiz. Dedi

Ve söyle ekledi :

Değerli Saraylılar Şu anki mevcut yönetim Belki de Saray tarihinin en fazla oyunu almak sureti ile yerel yönetimin dümenine geçti belki de en büyük oyunu almış olabilirsiniz ama  şu da bir gerçektir ki Sarayda en fazla oyu alan mevcut yönetim Saraylı vatandaşları da en fazla hayal kırıklığına uğratan yerel yönetimdir. En fazla Hayal kırıklığını yaratan mevcut yönetimi eleştirmek boynumuzun borcu doğruya doğru demek yanışa yanlış demek beyaza siyah diyemeyeceğimiz gibi siyaha beyaz dememizi kimse bizden beklemesin kıymetli hemşerilerim. Elbette ki yerel yönetim de bu güne kader başarılı olamamızın sebepleri sadece karşı taraf değil bizimde eksikliklerimiz var, geçmişte yapılan hatalarımız var, Biz yaşadığımız siyasi tecrübeler neticesinde geçmiş de yapılan hataların farkındayız ve bu siyasi hatalara katiyen zira düşmeyeceğiz. Saraylı hemşerilerimizin daha iyi bir hizmet kervanında olabilmesi için elimizden gelen hususu yapacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kıymetli hemşerilerim değerli Saraylılar vatandaşlarımız çok büyük umutlarla mevcut yönetime oy verdi geçmişte yaşanan hatalardan ders almak sureti ile inşallah bu saatten sonra Saray da yerel seçimlerde ve genel seçimlerde aynı hatalara düşmemek sureti ile vatandaşlarımızın güvenini sağlamak ve onlara güzel yarınlar sunabilmek adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kıymetli Belediye Başkanımız Özgen ERKİŞ yıllardan beri sizi tanıyoruz, seviyoruz, biliyoruz bizim ÖZGEN ADIYLA  belki de bölgemizde, Ülkemizde, Hatta yurtdışında tanımayan yoktur, bundan onur duyuyor kıvanç duyuyoruz.  Belediye başkanımızın sadece ilçemizde değil bölge ve ülkemizde tanınıyor olması bir Saraylı vatandaş olarak bizim için onur ve gurur vesilesidir. Sayın başkan dünyanın en iyi insanı olabilir, sayın başkan dünyanın en dürüst insanı da olabilir ama siyaset yapmak , halka hizmet etmek aldığı oyların halka hizmet olarak yansımasını sağlamak sadece iyi olmakla ,  sadece dürüst olmakla olmuyor. Siyaset yapmak millete hizmet sunmak bazı meziyetler de gerektiriyor ve bu meziyetlerin sayın başkanımız da olmadığını görüyoruz maalesef ve saraylı hemşerilerimizi dirayet ve kararlılık la önümüzdeki seçimlerde hizmete oy verme hususunda desteklerini bekliyoruz.

Saray belediye meclis üyelerimiz in vesilesi ile öncelikle saray belediyesinde çalışan personellerimizin sayısı hususunda önerge vermiştik. Bu sayıyı açıklamadan önce dile getirmem gereken bazı hususları belirtmek istiyorum öncelikle saray belediyesinde çalışan hiçbir personelimizle hiçbir çalışanımızla bizim problemimiz yok. Bizde belki yerel yönetimin başında olsaydık daha fazla çalışan bünyemizde barındırabilir, daha fazla istihdam sağlayabilir dik. Ama önemli olan şudur, bu kadar çalışan sayısıyla millette hizmet etmek, bunun koordinasyonunu sağlamak, optimum seviyede halka hizmeti nasıl sağlayabiliriz halka hizmeti nasıl gerçekleştirebiliriz derdinde olmamız lazım. Saray belediyesinde maalesef çalışanların haricinde bankamatik memurlar da var, bizim derdimiz mevcut çalışanlar la değil onların ekmeğiyle değil  Allah’ın izniyle inş 2024 seçimlerinde Saray belediyesinin kapılarını hizmete açtığımız da buradan size şu sözü vermek istiyorum. Kesinlikle bir çalışanımızın dahi işinden olmasına ekmeğinden olmasına müsaade etmeyeceğiz. Amma velakin kapaklı Saray nüfusunun tam 4 misli neredeyse ve Saray da çalışan sayısıyla kapaklı da çalışan sayısı aynı burada bir yanlış var. Kanun şöyle diyor, Eğer  bütçenizin yüzde 40 nı geçiyorsa çalışan personel sayınızın maliyeti orda bir suç işliyorsunuz demektir. Saray belediyesi bu konuyla alakalı alenen suç işlemektedir. Kanuna aykırı gelmektedir. Tekrar söylüyorum bizim Saray belediye de çalışan hiçbir personelle bir problemimiz yok ve olamaz diyerek sözlerine devam etti.     

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ertan, İnanç:, 84, milyon, borç, var,, hizmet, (SIFIR)!,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 23.04.2024
Bugün
12 - 18
Çarşamba
14 - 21
Perşembe
13 - 20
Tekirdağ

Güncelleme: 23.04.2024
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
10
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı