ads
DOLAR 36.23 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.67 ₺
G.ALTIN 3,374.62 ₺
Ç.ALTIN 5,619.13 ₺
BİLEZİK 3,134.34 ₺
BTC 97,648.67 $
ETH 2,701.67 $
BİST 9,877.59

İLÇE BELEDİYELERİNİN İMARDA YAŞADIKLARI SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

TEKİRDAĞ
Yayınlama: 2 Mayıs 2020 Cumartesi 14:08 Kaynak: Haber Merkezi

İLÇE BELEDİYELERİNİN İMARDA YAŞADIKLARI SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

İLÇE BELEDİYELERİNİN İMARDA YAŞADIKLARI SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda ilçe belediyelerinin İmar ile yaşadıkları sorunlar  masaya yatırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik daire Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve İmar Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek'in yanısıra Süleymanpaşa, Kapaklı, Marmara Ereğlisi İmar ve Şehircilik müdürleri ile  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının diğer yetkilileri de  katıldı.

 Toplantıda ilçe belediyelerinin imar ile ilgili yaşadıkları sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu ve çözüm önerileri tartışıldı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4