Saray eşraflarından Hilmi Tuncer (66) kalbine yenik düştü. Uzun yıllar Saray Genç Avcılar Derneği Başkanlığı görevinde bulunarak, avcılık konusunda uzman olarak bilinen Hilmi Tuncer geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Bir takım işlerini takip etmek için Saray Kaymakamlık Binasına giden Tuncer orada fenalaşarak Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saray Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen, kalbine yenik düşerek yaşamını yitirdi. Cuma günü Saray İlçesi Kadıköy Mahallesinde öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazın ardından Mahalle mezarlığında defnedilecek.
Gözlem gazetesi ailesi olarak değerli büyük abimiz Hilmi Tuncer’e Allah’tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.