ads
DOLAR 36.24 ₺
EURO 38.02 ₺
STERLIN 45.61 ₺
G.ALTIN 3,352.91 ₺
Ç.ALTIN 5,651.17 ₺
BİLEZİK 3,152.21 ₺
BTC 97,628.73 $
ETH 2,701.12 $
BİST 9,877.59

DİĞER İLÇELERE VAR, SARAY’A YOK!

SARAY
Yayınlama: 29 Nisan 2022 Cuma 18:04 Kaynak: Haber Merkezi

DİĞER İLÇELERE VAR, SARAY’A YOK!

DİĞER İLÇELERE VAR, SARAY’A YOK!

AK Parti Milletvekilli Mustafa Yel, Tekirdağ ve ilçelerine pratisyen ve uzman doktor atamasının yapıldığını duyurdu.  Milletvekili Yel, duyurdu duyurmasına ancak, Tekirdağ’ın 10 ilçesine doktor var sadece Saray’a yok! Gerçi Saray yok kelimesine alışkındır.  

Şimdiye kadar Saray’ın sorunu 50 bin nüfusu aşmaması idi. İki yıldan beri 50 bin nüfusu geçmesine rağmen bir türlü yeni üniteler açılmadığı gibi doktorlar da atanamadı.

Tekirdağ Milletvekili  Mustafa Yel Tekirdağ ve İlçelerine pratisyen ve uzman doktor ataması müjdesini basına sosyal medyadan servis yaptı. Milletvekili Yel’in açıklaması şöyle:

Milletvekili Mustafa Yel yaptığı yazılı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı 104. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Tekirdağımız için 19’u pratisyen 8’i uzman olmak üzere 27 doktor kadrosu tahsis edilmiştir. Doktorlarımızın atamalarının 27 Nisan 2022 Çarşamba tarihinde yapılacak kura sonucunda belirlenecek ve görevlerine başlayacaklardır. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, İlimize ve İlçelerimize hayırlı Uğurlu olsun” dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4