Savaş Korucuoğlu sahte diplomadan, hiçbir yetkisi olmadan ve kamuyu zarara uğratmaktan dolayı ağır cezada adalete hesap verecek. Korucuoğlu, adalete hesap veriyor vermesine ancak, Saray eski Belediye Başkanı Nazmi Çoban’da adalete hesap vermeli. Saray’a yaptığı ihanetin hesabını Saray halkına adalet önünde vermeli.
Savaş Korucuoğlu’na sahtekarlık zeminini ve sahte belgelerle kamuyu zarara uğratma yetkisini veren eski Belediye Başkanı Nazmi Çoban’dır. Eğer bugün Savaş Korucuoğlu ağır cezada yargılanıyor ise bunun sorumlusu Nazmi Çoban’dır. Çoban mutlaka adalete hesap vermeli.
Savaş Korucuoğlu hem sahte diplomadan, hem bu diplomayla hiçbir yetkisi olmayıp, belediyeye girerek boyunu aşan işleri yetkiliymiş gibi idare ediyordu. Eski Belediye Başkanı Nazmi Çoban’da bu olan bitenleri bildiği halde göz yumuyordu. Yani Savaş Korucuoğlu gibi bir sahtekarı kendine yaver olarak tutan Çoban’da adalete hesap vermeli. Korucuoğlu önce taşeron sonra belediyeye kafa atarak, işe girip usulsüz işler yapmaktan oldukça yol almıştı. Bu işin baş mimarı, eski Belediye Başkanı Nazmi Çoban. Çoban’da bunun hesabını bir şekilde vermeli.