ads
DOLAR 36.24 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.71 ₺
G.ALTIN 3,380.96 ₺
Ç.ALTIN 5,619.13 ₺
BİLEZİK 3,134.34 ₺
BTC 96,376.95 $
ETH 2,672.00 $
BİST 9,877.59

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİJYEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

TEKİRDAĞ
Yayınlama: 9 Nisan 2021 Cuma 18:07 Kaynak: Haber Merkezi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİJYEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİJYEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

KOVİD-19 salgını sürecinde vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda ulaşım hizmetlerinden faydalanabilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde ticari taksilerde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde T plakalı araçlarda sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi.

"Vatandaşların Sağlığı İçin Denetim ve Dezenfeksiyon Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz"

Alınan önemler sayesinde KOVİD-19 salgınından korunabileceklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye'de ilk KOVİD-19 vakasının görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde ticari taksilerde hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimleri gerçekleştirdik.  Bunun yanı sıra il genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon işlemleri uyguluyoruz. Hastalığın arttığı bu dönemde vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymalarına temenni ediyorum. Tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim" dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4