301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Ekim 2022 - Cuma 18:59 Bu haber 399 kez okundu
 
BAŞKAN ADAYI RAHMİ YILMAZI’IN KONUŞMASI
BAŞKAN ADAYI RAHMİ YILMAZI’IN KONUŞMASI
ÇERKEZKÖY Haberi


Mavi listeden gövde gösterisi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste aday tanıtım programına hoş geldiniz.

Öncelikle, 1994 yılında Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a bir Ticaret ve Sanayi Odası kazandıran, odamız kurucu, seçilmiş ilk başkanı Ömer Kılınç başta olmak üzere odamız organlarında görev yapan, emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Bu vesileyle odamızın kuruluşunda büyük emekleri olan merhum Sabri Avcılar’ı, Yusuf Baykal’ı ve aramızdan ayrılanları rahmetle anıyoruz.

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz,

Hanımefendiler, beyefendiler,

Basınımızın güzide temsilcileri,

Bizleri ekranları başında izleyen kıymetli üyelerimiz,

Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.

Mavi Liste ailesi, bu yola 2017 yılı Aralık ayında başlayarak, büyüyerek, çalışarak bir çınar gibi kocaman bir aile oldu.

Ve bugün 2022 – 2026 döneminde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını BİRLİKTE YÖNETİM anlayışı ile, projeleri ile, ortaya koyacağı vizyon ile, bu şanlı - şerefli odayı üyelerine hizmet eden, üyeleri için çalışan, üyelerinin ticaretini geliştirmek için gayret sarf eden bir kurum haline getirmek için yola çıktı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy’e, Kapaklı’ya, Saray’a bölgenin ve üyelerinin ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlaması gerektiği inancındayız.

İşte bu sebeple diyoruz ki:

Birlikte Yöneteceğiz….

Şeffaf olacağız…

Adil olacağız…

Güç birliği yapacağız…

Bu ilkelerle Saray’ı, Kapaklı’yı ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Bölgemizdeki ve Odamızdaki sorunları çok iyi biliyoruz. Üyelerimizin beklentilerini de çok iyi biliyoruz. Onların beklentilerini karşılayabilmek ve sorunları çözebilmek için var gücümüzle çalışacağız.

Yaş ortalaması 43 olan genç, dinamik, eğitimli ve sektörlerinde tecrübeli bir ekiple yola çıktık.

İnanıyoruz ki bu yolculukta TÜM ÜYELERİMİZDEN TAM DESTEK alacağız…

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın Ticaret ve Sanayi Odasını, HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE yönetmeye adayız.

Karadenizli olarak genlerimizde olan mücadeleci ruhu, içtenliği, samimiyeti, azim ve kararlılığı ilke edindim.

İş hayatımda ve sosyal hayatta hep bu doğrultuda yaşamaya gayret gösterdim.

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren kıymetli üyelerimiz,

Sizlerin heyecanını ve enerjisini meclise taşıyacak, üyelerimizin beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan, güçlü bir temsile ihtiyaç var.

Mavi listenin 43 meclis üyesi adayıyla biz bunu birlikte sağlamayı sizlere taahhüt ediyoruz.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli üyeleri, BASKILARA, TEHDİTLERE, ŞANTAJLARA, İŞ KAYGISINA BOYUN EĞMEZ.

Odamızın her bir ferdi ONURLUDUR, GURURLUDUR, ŞEREFLİDİR… ŞEREFLİDİR… ŞEREFLİDİR…

Oda seçimlerimiz, üyelerimize, bölgemize hayırlı olsun.

Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

MECLİS ÜYELERİ TANITILDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Rahmi Yılmaz’ın başkan adaylığını yaptığı “Mavi Liste’nin meclis üyesi adaylarının tanıtımı yapıldı. Yoğun katılımın olduğu aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Yılmaz, “Üyelerimizin heyecanını ve enerjisini meclise taşıyacak, beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan, güçlü bir temsile ihtiyaç var. Mavi listenin 43 meclis üyesi adayıyla biz bunu birlikte sağlamayı taahhüt ediyoruz.” dedi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Mavi Liste Aday Tanıtım Toplantısı’na davetlilerin yanı sıra, meclis üyesi adayları, ÇTSO üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi Salonunun tamamı dolarken, yoğun ilgi mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz ve meclis üyesi adaylarını mutlu etti.

“KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Alkışlar arasında sahneye çıkan ve bir konuşma yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, salonu dolduran ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Mavi listeni kocaman bir aile olduğunu belirten Yılmaz, “Mavi Liste ailesi, bu yola 2017 yılı Aralık ayında başlayarak, büyüyerek, çalışarak bir çınar gibi kocaman bir aile oldu. Ve bugün 2022-2026 döneminde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ‘birlikte yönetim’ anlayışı ile, projeleri ile, ortaya koyacağı vizyon ile, bu şanlı şerefli odayı üyelerine hizmet eden, üyeleri için çalışan, üyelerinin ticaretini geliştirmek için gayret sarf eden bir kurum haline getirmek için yola çıktık.” dedi.

“GENÇ, DİNAMİK, EĞİTİMLİ VE SEKTÖRLERİNDE TECRÜBELİ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK”

Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy’e, Kapaklı’ya, Saray’a bölgenin ve üyelerinin ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlaması gerektiği inancındayız. İşte bu sebeple diyoruz ki: Birlikte Yöneteceğiz…. Şeffaf olacağız… Adil olacağız… Güç birliği yapacağız… Bu ilkelerle Saray’ı, Kapaklı’yı ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bölgemizdeki ve odamızdaki sorunları çok iyi biliyoruz. Üyelerimizin beklentilerini de çok iyi biliyoruz. Onların beklentilerini karşılayabilmek ve sorunları çözebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Yaş ortalaması 43 olan genç, dinamik, eğitimli ve sektörlerinde tecrübeli bir ekiple yola çıktık. İnanıyoruz ki bu yolculukta tüm üyelerimizden tam destek alacağız. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın Ticaret ve Sanayi Odasını hak ettiği şekilde yönetmeye adayız. Karadenizli olarak genlerimizde olan mücadeleci ruhu, içtenliği, samimiyeti, azim ve kararlılığı ilke edindim. İş hayatımda ve sosyal hayatta hep bu doğrultuda yaşamaya gayret gösterdim. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren kıymetli üyelerimiz sizlerin heyecanını ve enerjisini meclise taşıyacak, üyelerimizin beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan, güçlü bir temsile ihtiyaç var. Mavi listenin 43 meclis üyesi adayıyla biz bunu birlikte sağlamayı sizlere taahhüt ediyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli üyeleri, baskılara, tehditlere, şantajlara, iş kaygısına boyun eğmez. Odamızın her bir ferdi onurludur, gururludur, şereflidir. Oda seçimlerimiz, üyelerimize, bölgemize hayırlı olsun.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Yılmaz’ın konuşmasının ardından 15 grupta yer alan 43 meclis üyesi adayı grup sırasıyla tek tek sahneye davet edildi. Ardından burada ve Atatürk Kültür Merkezi’nin önünde aile fotoğrafı çektirildi.

 

ÇTSO SEÇİMİNİN YERİ VE TARİHİ DEĞİŞTİ

Tekirdağ İl Seçim Kurulu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin, İlçe Seçim Kurulu’nun belirleyeceği hafta sonu bir günde Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesinde yapılmasına karar verdi.

ÇTSO yönetimi, oda seçimlerinin 8 Kasım Salı günü oda hizmet binasında yapılması için Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’na başvurdu. Bu karara ÇTSO mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz ve yeşil liste başkan adayı Ömer Karadeniz itiraz etti. İtiraz üzerine seçimin hafta sonu oda binasında yapılması yönünde karar alan İlçe Seçim Kurulu, aldığı kararı taraflara tebliğ etti.

İTİRAZ EDİLDİ

ÇTSO mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz ve yeşil liste adayı Ömer Karadeniz, odanın fiziki kapasitesi çok aday için yeterli olmadığı, oda binası ve koridorlarının cam kaplama olması nedeniyle oluşabilecek bir yoğunlukta büyük problemlerin yaşanabileceğine de değinerek Tekirdağ İl Seçim Kurulu’na seçim yerinin değişmesi konusunda itiraz etti.

SEÇİM TARİHİNİN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Tekirdağ İl Seçim Kurulu itirazları yerinde bularak, seçimin hafta sonu Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’nun uygun göreceği bir tarihte Fatih Mahallesi Çınarlı Sokak adresindeki Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesinde yapılmasına karar verildi. Alınan karar, taraflara tebliği edildi. Şimdi Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’nun seçim gününü açıklaması bekleniyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ADAYI, RAHMİ, YILMAZI’IN, KONUŞMASI,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 19.04.2024
Bugün
10 - 14
Cumartesi
9 - 11
Pazar
9 - 14
Tekirdağ

Güncelleme: 19.04.2024
İmsak
9 Şevval 1445
Sabah
04:46
Öğle
06:19
İkindi
13:14
Akşam
16:59
Yatsı
20:00
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı