ads
DOLAR 36.24 ₺
EURO 38.02 ₺
STERLIN 45.61 ₺
G.ALTIN 3,352.91 ₺
Ç.ALTIN 5,651.17 ₺
BİLEZİK 3,152.21 ₺
BTC 97,628.73 $
ETH 2,701.12 $
BİST 9,877.59

Vatandaşa Yasak Altyapı Firmasına Serbest

SARAY
Yayınlama: 5 Nisan 2015 Pazar 20:47 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

Vatandaşa Yasak Altyapı Firmasına Serbest

Ülkemizde belirlenen trafik kuralları  acil durumlar dışında her kişi ve kurum için aynı şekilde uygulanıyor. Bu durum ise ilçemizde biraz farklı. İlçemizde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında hafriyat taşımak için kullanılan kamyonlara trafik kuralları işlemiyor. Altyapı çalışmalarını yürüten yüklenici firmaya ait kamyonlar tek yon olan Recaibey Sokak'ta ters yönde araç kullanarak kurallara uyan araç sürücülerini zor durumda bırakıyorlar.

"YETKİLİLER KAMYONLARI GÖRMÜYOR MU?"
Ters yöne giren kamyonlar nedeniyle zaman zaman zorluk yaşayan sürücüler, "Emniyet yetkilileri  trafiğin düzenlenmesi için belirli kurallar belirlemişler. Recaibey Sokağı 'da tek yön olarak belirlemiş. Ancak altyapı firmasının kamyonları ilçe içerisinde trafik kurallarını hiçe sayıyor. Yolda araç parkları olduğu  zaman kamyonlar bizi zor durumda bırakıyor. 

Yanlış yönde olmalarına rağmen bizden yol vermemizi bekliyor. Biz aynı durumu yaptığımız zaman trafik cezası ile karşılaşıyoruz. Altyapı firmasının her konuda denetlenmesi gerekiyor.  Yetkililerin bu durama bir dur demesi gerekiyor" diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.

ALT YAPI FİRMASINA BİRİNİN DUR DEMESİ GEREKİYOR
Gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşların  şikayetlerine sıkça konu olan altyapı firmasına birilerinin çıkıp dur demesi gerekiyor. Altyapı firması su patlaklarının ardından uymadığı trafik kuralları nedeniyle de vatandaşların şikayetlerine konu oluyor.  Yetkililerin altyapı firmasından dolayı yaşanan sıkıntıları çözememeleri vatandaşların kafasında soru işaretlerinin oluşmasına  neden oluyor.

 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4