Saray Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Atatürk Kupası Halı Saha Turnuvası başladı. Bu yıl 8. düzenlenen Atatürk Kupası’nda 17 takım mücadele ederken, turnuva Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın vuruşuyla başladı.
Bu yıl 8. düzenlenen Atatürk Kupası Halı Saha Turnuvası büyük bir coşku ile başladı. Saray Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği turnuvada bu sene 17 takım mücadele ediyor.
BAŞLAMA VURUŞUNU NAZMİ ÇOBAN YAPTI
Atatürk Kupası Halı Saha Turnuvası açılış seremonisi ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın konuşması ile başlarken, yapılan tören sonrası Başkan Nazmi Çoban vuruşu ile turnuva start aldı. Turnuvada ilk maçı Özgül Otel ve Samsunlular Derneği oynarken, maçın galibi 15-1’lik skorla Samsunlular Derneği oldu.
ŞONUÇLAR VE PUAN DURUMU
Turnuvada bugüne kadar oynanan maçların sonuçları ve puan durumu şu şekilde:
A Grubu
Özgül Otel 1 - Samsunlular Derneği 15
Atasever İnşaat 9 - Filiz Et ve Piliç 6
B Grubu
Çaylaspor 1 - Aksoylar Mobilya 6
Aksoy Gıda 2 - Güntay Emlak 9
C Grubu
Yeni Mahalle 11 - Bilgen Nalburiye 2
Kemalpaşa Gençlikspor 7 - Doğuş Yemek 6