ads
DOLAR 36.25 ₺
EURO 37.99 ₺
STERLIN 45.73 ₺
G.ALTIN 3,389.77 ₺
Ç.ALTIN 5,658.31 ₺
BİLEZİK 3,156.19 ₺
BTC 96,078.61 $
ETH 2,728.94 $
BİST 9,836.49

Kastro bir can daha aldı

SARAY
Yayınlama: 1 Eylül 2011 Perşembe 12:26 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

Kastro bir can daha aldı

      İstanbul'dan Kastro'ya bir grup arkadaşıyla gelen Erdal Akar (24) Karadeniz'in azgın dalgalarına kapılarak boğuldu.

Pazar günü Kastro'da denize giren 10 arkadaştan biri olan Erdal Akar (24) Karadeniz'in hırçın dalgalarına kapılarak gözden kayboldu. Olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar sonucunda Akar'ın cesedine 48 saat sonra ulaşıldı.
     Aynı grupta olan Celal adındaki bir kişi de boğulma tehlikesi geçirirken, şahıs dalgıçlar tarafından son anda kurtarıldı.
    Yine olay yerinde arama kurtarma ekibinde görev yapan bir kişi de Karadeniz'in azgın dalgalarında darp ve boğulma tehlikesi yaşadı. Boğulma tehlikesini geçiren arama kurtarma ekibindeki görevli,  ambulansla Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
     Erdal Akar'ın cansız bedeni 48 saat sonra Tekirdağ Sualtı ekibi tarafından bulundu. Karadeniz'in hırçın dalgaları yüzünden çalışmalarını sürdüremediklerini belirten arama kurtarma ekipleri, Akar’ın cesedine iki gün sonra ulaşabildiler. Erdal Akar'ın cansız bedeni denizden çıkarıldıktan sonra Saray Devlet Hastanesi’ne, ardından da Adli Tıp’a gönderildi. 
 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
google-site-verification=uSnnSC5jUTWittUtiCokfxv6706ikL65px5KxiN1Mg4