301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ekim 2016 - Çarşamba 22:27 Bu haber 7151 kez okundu
 
FETÖ cü Kodamanlar!
Köşe Yazıları Haberi


Onlara dokunulmuyor ya da dokunulamıyor. Yasal dokunulmazlıklarından değil, partiyi karıştırmalarından, böylece bütün foyaların ortaya dökülmesinden korkuyorlar. Adaletsizlik ve ikiyüzlülük, işte buna denir.

      FETÖ soruşturmaları için Cumhurbaşkanı’nın; “At izi, İt izine karıştı” diyerek, suçluların yanında masum insanların da mağdur edildiğini söylemesine rağmen, Türkiye’de hiçbir şeyin değişmediğini ve o masum insanların ve özellikle devlette görev alarak geçimini bu yolla sağlayan kimselerin, amansız takiplerine devam ediliyor.

    Bu sözü söyleyen Cumhurbaşkanı’nın daha sonra, “Mağdur olan filan yok. Esas mağdurlar, darbeye karşı koyarken ölenlerdir.” demesi, bundan sonra da daha çok kişilerin haksızlığa uğrayacağını açıkça gösteriyor.

    Öte yandan, Başbakan’ın da benzeri sözler söyleyerek. mağduriyetlerin önleneceğini ifade etmesinin, sadece laftan ibaret olduğunu, uygulamada hiçbir şeyin değişmediğini gördük, görüyoruz.

                    SUÇLULAR, CEZALARINI ELBETTE GÖRSÜN!

    Hiç kimsenin tasvip etmediği böyle bir kalkışmaya katılanlar ya da ona zemin hazırlayanlar, elbette cezalarını göreceklerdir. Onların takip edilmesine ve haklarında işlem yapılmasına, hiç kimsenin itirazı yok. Onların, devletten mutlaka temizlenmeleri gerekiyor.

     Ne var ki,  gelen bilgilere göre, uygulamada büyük haksızlıklar yapılıyor. Her gün çok sayıda kamu görevlisi görevinden alınıyor, memuriyetten uzaklaştırılıyor, maaşı kesiliyor, emeklilik hakkı elinden alınıyor, mallarına el konuyor ve hücrelere hapsediliyor.

     Bu işlemler, acaba ne kadar haklı ve adalete uygun yapılıyor? Kuruların yanında, yaşlar da yakılıyor mu? Yakıldığı konusunda, büyük yakınmalar ve söylemler var.

    İşte, buna dikkat etmek gerekiyor. At izi, it izine hiçbir zaman karıştırılmamalı. Devletin bütün imkanları elinizde. Eğri ile doğruyu birbirinden ayırmak için, her imkana ve güce sahipsiniz. Beşeri adaletten korkmuyorsanız, Allah’ın adaletinden korkun. Kimi masum insanlara, durduk yere asılsız ihbarlarla ve kötü niyetlilerin isteklerine uyup kıymayın böyle.

                  KODAMANLARA, NEDEN DOKUNMUYOR SUNUZ?

    Halen Adalet Bakanlığı’nı yürüten ve bu takip işlerinin başında olan Bekir Bozdağ’ın, tam bir “FETÖ’cü” (Fethullah Gülen hayranı) olduğu, geçmişteki konuşmalarından anlaşılıyor.

     Bozdağ, üstelik Meclis kürsüsünden bakın neler diyor? “Fethullah Gülen Hocaefendi, bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz veya sevmezsiniz, o çok değerli bilge bir insandır. Bu ülkenin, milli ve manevi değerlerine bağlıdır. Onun her faaliyeti, devletimizin denetimi ve gözetimi altındadır. O, saygıdeğer bir insandır.”

     Aynı Bozdağ, Fethullah Gülen okulları tarafından Antalya’da düzenlenen “Türkçe Olimpiyatları”nda sahneye çıkarak; “Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, 12 yıldır yurt dışında. Onun için söylenmedik söz, yapılmadık iftira kalmadı. Ona şüphe ile bakılmasına rağmen, hakkında onlarca beraat kararı var. Hocanın şimdilik, 17 ülkede açtığı okulları var. Bu okullara husumet beslemeyi ibadet sayanların vicdanlarına sesleniyorum. Şu tabloya bir bakın. Vicdanları karartarak değil, bunlara alkış tutarak destek verin. O, bir hizmet hareketi yürütüyor. O, isterse, her zaman Türkiye’ye gelebilir. Ama. o ülkenin birliğinden yana. Böyle insanlardan topluma zarar gelmez. Fethullah Gülen Hocaefendi’ye Antalya’dan selamlar saygılar gönderiyorum.” diyor ve, daha başka nice övücü sözler söylüyor.

      Bekir Bozdağ şimdi nerede? Derseniz;  O, halen hükümette Adalet Bakanlığı yapıyor ve FETÖ’cü takibatı yapan adaletin, dolayısıyla yargının başında bulunuyor.

      Devran değiştiği için, ona göre Fethullah Gülen artık “Tü-ka ka”. Şu koltuk, insana bakın neler yaptırıyor?

                      BÜLENT ARINÇ’A DA, BİR BAKALIM

     Önce TBMM Başkanlığı yaptı. Sonra Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü oldu. Onu da, yaptığı konuşmalarda tam bir Fethullah Gülen hayranı olarak gördük.

    Bülent Arınç’ın yanında Başbakan Ahmet Davutoğlu var ve sahnede konuşuyor. Tıpkı, Bekir Bozdağ gibi… “Fethullah Gülen Hocaefendi, 12 yıldan beri yurt dışında, Onun için atılmadık iftira kalmadı. Hakkında onlarca beraat kararı var. O isterse, elini kolunu sallayarak Türkiye’ye gelebilir. Ama, o ülkenin birliği ve selameti için bunu yapmıyor. Hizmet hareketini uzaktan yürütüyor. Türkiye’ye geldiğinde, havaalanında onu çiçeklerle karşılamak gerekir.” diyor ve övücü daha pek çok sözler söylüyor.

                                 MELİH GÖKÇEK, NE DİYOR?

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de, tam bir Fethullah Gülen hayranı. Çok kalabalık bir salonda sahneye çıkıyor ve Fethullah Gülen için özetle, “O, hoşgörünün, diyalogun ve barışın simgesi. Değerli hocamız, bu işin mimarı, ona sonsuz teşekkürler sunuyorum.” diyerek övgülerine devam ediyor.

    Melih Gökçek, Hocanın okullarını överken de, “İki oğlum var. İkisini de hocanın okullarından Samanyolu’nda okuttum. Çok mutluyum.” diyerek, Fethullah Gülen’in okullarından da, ayrıca takdirle ve  övgüyle bahsediyor.

     Bir ara Başbakan Yardımcı Bülent Ardınç’la kapışan Melih Gökçek hakkında Bülent Arınç;  “Gökçek, bu yapıya (FETÖ örgütüne) Ankara’yı parsel parsel satmıştır. Onlar için, zengin iş adamlarına okullar yaptırmıştır, ayrıca yurt yerleri sağlamıştır.” diyerek, Melih Gökçek’in Fetö hayranlığını anlatıyor. Ve, onu suçluyor.

                       REŞAT PETEK, FETÖ’YÜ ARAŞTIRACAK

     Reşat Petek, eski bir C.Savcısı. Halen, AKP Burdur Milletvekili. 2005 yılından 2013 yılına kadar Fethullah Gülen hakkında yaptığı konuşmalarda, onu öve öve bitiremiyor. Çıktığı TV kanallarında, onun suçsuz olduğunu, hakkında verilmiş ve kesinleşmiş beraat kararları bulunduğunu ve onu suçlamanın doğru olmadığını anlatıyor. O da, tam bir Fethullah Gülen hayranı olarak görülüyor.

     Bu kişi, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tersine dönüyor ve tam bir Fethillah Gülen düşmanı oluyor. Bu dönek haline bakılmaksızın, Mecliste kurulan “Darbeyi Araştırma Komisyonu”nun Başkanı yapılıyor.

   Başta iktidarın ve darbeyi eleştirenlerin kime güvendikleri, kime güvenmedikleri böylece ortaya çıkıyor.

                              HÜSEYİN ÇELİK, İDRİS NAİM ŞAHİN,

                                SADULLAH ERGİN ve SUAT KILIÇ

    Dördü de, AKP’li  eski Bakanlar. Hüseyin Çelik, tam bir Fethullah Gülen hayranı. Uzun süre Milli Eğitim Bakanlığı yaptı ve hep FETÖ için çalıştı. Fethullah Gülen’le irtibatını hiç kesmedi, kesmiyor da.

    Fethullah Gülen’in yurt içinde ve yurt dışında okullar açmasına çok büyük desteği oldu. Devletin bütün imkanlarını, FETÖ için kullandı. FETÖ’nün açtığı çok sayıda dershaneye izin ve destek verdi. FETÖ’nün istediği öğretmenleri tayin etti. FETÖ’nün istediği diğer öğretmenleri  ve yöneticileri de, devlet okullarına ve kadrolarına yerleştirdi.

     Fetö’nün “Nurcu” kanadından olan Hüseyin Çelik, Fethullah Gülen’e çok “sadık” bir kişi olarak çalıştı. Gelen haberlere göre, sadakati devam ediyor.

     İdris Naim Şahin İçişleri Bakanlığı, Sadullah Ergin Adalet Bakanlığı, Suat Kılıç Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptılar ve Fethullah Gülen’in elini öpüp,  hep FETÖ için çalıştılar.

                                  ADALETİN BU MU DÜNYA?

      Bu kişiler, FETÖ’nün bir numaralı dostu ve hayranı iken, FETÖ’ye toz kondurmazlarken, ellerine geçirdikleri devlet imkanlarını bu örgüt için kullanırlarken ve bütün bunlara karşın bunlara dokunulmaz iken, FETÖ’nun Bankası’na para yatıran, FETO’nün  okuluna ya da dershanesine çocuğunu kayıt ettiren, FETÖ’nun telefon numarası telefonunda kayıtlı olan ve benzeri küçük ilintiler sebebiyle masum insanları suçlu gibi gösterip, evlerini başlarına yıkmak ya da onları hapislerde süründürmek niye?

     Adaletiniz, bumudur? İnsan hakları, böyle mi korunur? Bu kişiler, ellerini kollarını sallayarak, ortalıkta dolaşmaya devam edecekler mi?

     Yukarıda marifetlerini sıraladığım ve tam birer FETÖ hayranı oldukları belgelerle kayıtlı ve ispatlı olan bu kişilere neden dokunulmuyor ya da dokunulamıyor? Bunlardan, acaba neden korkuluyor?

     Dönemin Başbakanı; “Ne istediler de, vermedik.” dediği için mi dokunulamıyor. Daha başka sebepler mi var acaba?

      Sorun, sorabildiğiniz kadar!

  

   

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
 
Etiketler:
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 29.03.2024
Bugün
13 - 17
Cumartesi
12 - 17
Pazar
13 - 20
Tekirdağ

Güncelleme: 29.03.2024
İmsak
19 Ramazan 1445
Sabah
05:24
Öğle
06:51
İkindi
13:20
Akşam
16:51
Yatsı
19:38
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı