301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Haziran 2020 - Salı 16:24 Bu haber 670 kez okundu
 
AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nden Saray çıkartması
AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nden Saray çıkartması
SARAY Haberi


AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili, MKYK Üyesi ve İçişleri Komisyonu üyesi Mustafa Yel ve Yönetim Kurulu üyeleri Saray’da bir dizi ziyarette bulundu. Muhtarlar ile bir araya gelen İl Yönetimi Saray hakkında yapılan çalışmaları değerlendirdi.

SARAY’DA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantılarını ilçelerde yapma kararı alarak ilk toplantısını Şarköy ilçesinde gerçekleştirmişti. Haftalık yönetim kurulu toplantısının ikinci adresi Saray oldu. AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri öncelikle Saray Kaymakamı Adnan Tezcan’ı Makamında ziyaret etti. Daha sonra sırasıyla İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emrah Kaya, İlçe Tarım Müdürü Asuman Ertaflan ve Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak’ı ziyaret ettiler.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve yönetim Kurulu Saray’da muhtarlar ile bir araya gelerek ilçede yapılan yatırımlar ve yaşanan sıkıntılar, yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI BU HAFTA SARAY’DA YAPILDI

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’inde katılımıyla, il yönetim kurulu toplantılarının bu haftaki durağının Saray olduğunu belirterek, ; ‘’ AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı olarak normalleşme süreci ile birlikte sahaya tam anlamıyla inmiş bulunmaktayız. Açıkladığımız gibi yönetim kurulu toplantılarımızı her hafta bir ilçede gerçekleştireceğiz. Bu hafta Saray ilçemizdeydik. Burada hem yönetim kurulu toplantımızı yaptık, hem bir takım ziyaretler gerçekleştirdik, hem de muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları, eksikleri ve yapılan hizmetleri konuştuk. Ayrıca Teşkilat mensuplarımız ile istişarede bulunarak yürütülecek çalışmaları planladık’ dedi.

 

Toplantının basına açık kısmında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mestan Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çağrıda bulunarak ‘Bizim Belediyelerimize Zulüm Etme’ dedi

SU FATURALARI HALKIMIZI CANINDAN BEZDİRDİ

Su faturalarının çok fazla gelmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan; ‘’ Değerli dava arkadaşlarım yerelde de konuşacağımız konular var. Bunların başında da hemşerilerimizin tamamını rahatsız eden yüksek su faturaları var. TESKİ’nin şuanda evlere, vatandaşlara göndermiş olduğu su faturaları ile ilgili bir geri dönüş var. Bizede bunlarla ilgili çok sayıda şikayet geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı bir açıklama yaptı bununla ilgili. Açıklamayı okuyan vatandaşların bu açıklamanın ilk iki paragrafını okuduktan sonra bir şeyi anlayıp anlamadıklarını merak ediyorum. Kafa karıştırmak için ard arda sıralanmış cümleler olduğunu söylemek istiyorum. Ama işin özetinde de Büyükşehir Belediye Başkanı pandemi boyunca insanımızın evde kaldığını, evde çok su içtiğini, su tükettiğini söylüyor. O yüzden de faturaların şiştiğini ifade ediyor. Tabi bu masala biz inanalım mı ? inanmayalım mı ? biz bilmiyoruz. Her vatandaşımız su tüketimini zaten çok iyi biliyor. Burada su faturalarının yükselme nedeni acaba buradan sormak istiyorum. Askı’da fatura diye bir kampanyaları var onların. Acaba nasıl olsa bu su faturası çok yüksek nasıl olsa başkası ödeyecek şişir şişirebildiğin kadar mı ? diyorlar. Ne diyorlar bilmiyorum.’’ İfadelerini kullandı.

BELEDİYELERİMİZİN ÖNÜNDE ENGEL OLMA !

Cüneyt Yüksel’in Kadir Albayrak’a bana zulmetme çıkışının ardından Cüneyt Yüksel’e destek çıkan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak’a AK Partili belediyelere engel olma diyerek çağrıda bulundu. Özcan; ‘’ Değerli arkadaşlar biliyorsunuz Süleymanpaşa, Hayrabolu ve Kapaklı 3 tane belediyemiz var. Belediye başkanlarımız da AK Parti belediyeciliği, gönül belediyeciliği nasıl yapılır bunların örneklerini ortaya koymak için müthiş bir mücadele veriyorlar. Burada 3 belediye başkanımızın büyük bir gayreti var. 1 yıllarını doldurdular, güzel işler yapıyorlar. Biz onları takip ediyoruz. Onların örnekliği bizler için çok önemli. Önümüzde ki yerel seçimler için inşallah çok farklı değerler ortaya koyacaklar. Onlar örnek teşkil edecekler ve hemşerilerimiz vatandaşlarımız bu 3 belediyemizin yaptığı hizmetleri görerek kendi ilçelerinde de bu tarz eserleri dillendirmeye ve istemeye başlayacaklar. Bu bizi başarıya götürecektir. Cüneyt başkanımız geçen hafta Süleymanpaşa’da belediye meclis toplantısı gerçekleştirdi. Bu meclis toplantısında da Büyükşehir Belediye başkanına güzel bir serzenişte bulundu. ‘Bana Zulüm ediyorsun, Bana Zulüm etme’ diye bir çağrısı var Süleymanpaşa Belediye Başkanımız sayın Cüneyt Yüksel’in. Biz de buradan aynı çağrıyı tekrar yeniliyoruz. Ey Büyükşehir Belediye Başkanı bizim belediye başkanlarımıza lütfen zulüm etme. Münür Karaevli var, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanımız orada biliyorsunuz bu zulüm etme niğdasını ortaya koyarken oda oradaydı ve kalkıp bir cümle dahi söyleyemedi. Çünkü burada bir zulüm var. Bu zulmü biz burada kınıyoruz. Büyükşehir belediye başkanımızın AK Parti Belediye Başkanlarının önünde engel olmasını istemiyoruz. Onlara zulmetmesini istemiyoruz, onları kucaklamasını istiyoruz.’’ Dedi.

GAZETELERE YAPILAN BU TAVRI KINIYORUZ !

Büyükşehir Belediyesinin Tekirdağ’da yayın yapan bazı gazetelerin aboneliklerini iptal ettirmesi üzerine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; ‘’Biliyorsunuz büyükşehir belediye başkanımız bazı yerel gazeteler ile enteresan bir ilişki içerisine girdi. Böyle zıtlaşma, kutuplaşma ilişkisi. Hatta bazı gazetelerin bugün itibarı ile aboneliklerini iptal ettirdiklerini duyuyoruz. Tabi bu gazetelere yapılan susturma, bastırma girişimi CHP belediyesinde yapılan usulsüzlükleri ortaya çıkaran, vatandaşın hakkını savunan basın mensuplarımıza karşı yapılan bir susturma girşimimidir ? bununda sorusunu soruyorum buradan. Bu basit susturma girişimi değildir diye düşünüyoruz. Usulsüzlükleri ortaya çıkaran gazetelere böyle bir tavır ve tutum sergilenmesini de buradan kınadığımızı tekrar ifade etmek istiyoruz.’’ Diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan Saray’da gerçekleşen haftalık yönetim kurulu toplantısı ilçelerdeki bir çok web TV’den de canlı olarak yayınlandı.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AK, Parti, Tekirdağ, İl, Yönetimi’nden, Saray, çıkartması,
Yorumlar
Saray Gözlem Gazetesi
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Tekirdağ

Güncelleme: 19.03.2024
Bugün
9 - 13
Çarşamba
6 - 9
Perşembe
5 - 11
Tekirdağ

Güncelleme: 19.03.2024
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı